dimineata

Buna sa ne fie dimineata de duminica!

E deja mai bine de un an de cand scriu aceste povesti saptamanale si mi-au intrat intr-un fel de rutina. sambata seara, duminica (mai mult sau mai putin) dimineata rememorez si va impartasesc momente din saptamana incheiata si cred ca a inceput sa aiba si-un usor efect terapeutic asupra mea. Incep sa recitesc din povestile scrise in aceeasi vreme, dar anul trecut si retraiesc momentele fericite de atunci, unele fiind pricinuite de nimicuri care mi-au adus zambetul pe buze si pentru care n-as mai sti sa fiu recunoscatoare daca n-ar fi aceste articole sa mi le aminteasca.

Unul dintre momentele de saptamana asta care imi vor aduce zambetul pe buze peste ani si ani e amintirea diminetii de duminica trecuta, cand ne-am tolanit eu si Colegul de apartament confortabil pe canapea, cu cate un fresh de portocale si-o cafea (decofeinizata pentru mine) si am ascultat un CD pe care il culesese Colegul din targ cu cativa lei. Chiar mi-a placut muzica lounge de pe albumul respectiv, intr-atat incat o ascult si acum, cand va scriu. Si pentru ca tot mentionam cafeaua decofeinizata, voiam sa va cer recomandari daca ati testat astfel de sortimente. Momentan am cumparat Tchibo, mi se pare ok, dar nu m-a dat pe spate, poate stiti voi vreuna mai buna.

philips-sonicare

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Saptamana asta am facut un upgrade semnificativ pentru igiena dentara: mi-am luat periuta de dinti electrica. Ma batea gandul sa fac miscarea asta de ceva timp, dupa cum v-am mai povestit si aici, Am ales in final Philips Sonicare EasyClean, pe care am gasit-o la un pret foarte bun pe Cel.ro, 189 lei, fata de 260 de lei cat e redusa prin alte magazine online. A venit marti si primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost sa ma spal pe dinti, normal, sa o testez. Primele impresii sunt foarte bune, imi simt spatele dintilor mult mai curat, mi-era dor de senzatia asta de la ultimul detartraj si sigur asta nu e tot, pentru ca periuta de dinti electrica Philips Sonicare EasyClean are si-o setare foarte desteapta: la primele 14 folosiri isi creste puterea treptat, astfel incat gingiile sa se obisnuiasca cu acest tip de curatare. Una peste alta, pana acum sunt foarte multumita si, dupa ce voi scoate aparatul dentar, sunt sigura ca o sa imi placa si mai mult.

machiaj-de-vara

Saptamanile astea am tot apelat la un machiaj mai light si la produse usor de aplicat cu degetele sau cu Beauty Blenderul, pentru ca mi-a fost prea lene pentru machiaj elaborat si multele pensule pe care le implica. Despre Lioele Beyond The Solution BB Cream v-am mai povestit, momentan e baza care se potriveste cel mai bine cu bronzul de pe corp si, pe unde e nevoie, revin cu putin concealer Estee Lauder Double Wear (musai trebuie sa-l tapotez cu degetele pentru ca are o consistenta putin mai dificila). Cand n-am chef de pensule, pe obraji aplic blush-ul crema Max Factor Miracle Blush si iluminatorul Jemma Kidd Dewy Glow.

bioderma-photoderm

la-roche-posay

Desi n-a trecut mult de cand m-am intors de la munte si de la mare, m-a cuprins iar dorul de duca din cauza unor produse cu aer de vacanta pe care le-am primit saptamana asta. Intai a venit lotiunea spray Bioderma Photoderm SPF30 in varianta de 400 ml, suficienta pentru o familie mare sau o vacanta lunga. Iar pentru escapadele scurte, am primit o lotiune micelara La Roche Posay (sunt tare curioasa cum e, n-am incercat-o niciodata) si doua mini-creme La Roche Posay Anthelios Smoothing Optical Blur, in variantele Rose si Dore. Eu am deja Rose in varianta de 40 ml si o folosesc de mai bine de o luna, curand o sa ii fac si review pe blog.

fresh-de-portocale

Am facut o mica obsesie pentru fresh de portocale si limonada, sucurile de citrice mi-au placut dintotdeauna, iar la mare mi-a revenit pofta si incerc sa-mi iau o doza de astfel de vitamina C in fiecare zi.

fructe

Si pentru ca tot e sezonul fructelor, cumpar des si mananc multe fructe de ceva timp incoace: nectarine, piersici, prune, zmeura (cat o sa mai gasesc), pepene, cam tot ce prind. De dimineata am facut din nou aprovizionarea din piata, am luat si primele caise pe anul asta.

guacamole

Si tot din capitolul alimentatiei sanatoase, saptamana asta am facut prima data guacamole, dupa reteta Teo’s Kitchen. N-am pus ardei iute ca nu-s fan, in rest am respectat-o indeaproape si-a iesit bun de m-am lins pe degete si-am intins cu paine sa iau tot din farfurie. Prima incercare a fost dintr-un avocado, dar planuiesc sa fac mai mult data viitoare, daca tot imi place asa de mult, si poate nu mai uit sa pun si seminte deasupra. Pe Facebook am primit mai multe sugestii de la cititoare si pe viitor o sa experimentez mai multe moduri de a manca avocado.

Saptamana asta am fost suficient de harnica incat sa organizez un blogsale cu produse pe care nu prea le mai folosesc. M-a bucurat mult interesul vostru pentru ele si, cum o parte s-au dat deja, sper ca fetele care le-au cumparat sa se bucure de toate, mai mult decat am facut-o eu. Mai sunt produse disponibile, asa ca, daca aveti chef de mici cumparaturi, va invit sa aruncati un ochi aici, poate va intereseaza ceva.

Acestea fiind spuse, ma duc sa pun in vaza florile cumparate dimineata din piata si sa mananc cornurile alea proaspete de la Lidl de care am uitat cat timp am scris postarea asta.

Voi ce-ati facut saptamana asta?

(Visited 747 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!