Numele meu este Adina, incerc sa acopar placerile superficiale de zi cu zi si scriu despre ceea ce ma preocupa pe mine, cu ce ma delectez/confrunt, ce ma inspira si ce ma face sa scot banii din portofel, fara a avea pretentia ca prezint adevaruri absolute.

Am scris pe SeptembrieJoi prima data acum sapte ani ani, iar blogul mi-a deschis ochii catre o alta lume si o varianta mai buna a mea. Scrisul pe blog m-a ajutat sa ma ingrijesc mai bine, sa ma inteleg mai mult, sa depasesc complexe si momente dificile, sa impartasesc experiente personale si sa-mi apropii persoane minunate. Sunt moldoveanca, am 31 de ani, 1,83 m si (am avut) aparat dentar si ma mandresc cu fiecare dintre aceste lucruri! La finalul lui 2016 am nascut o Copila adorabila, asa ca acum invat sa inot prin apele adanci ale maternitatii.

Public texte noi pe blog in fiecare marti, joi si duminica, la 9:00, la timp pentru cafeaua de dimineata, postez povesti pe Instastories, poze pe Instagram si pagina de Facebook a blogului si colectionez inspiratie pe Pinterest (pe Youtube gasiti si cateva clipuri timide). Fotografiile publicate imi apartin in mare parte si pentru ele folosesc un *Canon G7X* si *Iphone 7*.

Pentru orice fel de intrebari, propuneri sau alte necesitati de comunicare, folositi cu incredere e-mail-ul:

adina[at]septembriejoi[dot]com

Facebook // Instagram // Pinterest // Youtube

Va multumesc pentru vizita!

Adina//SeptembrieJoi

P.S.: Linkurile prezentate *asa* sunt linkuri de afiliat. Daca le veti accesa si veti plasa comenzi, eu voi fi recompensata cu un procent mic din cumparaturile pe care le veti face, fara ca voi sa platiti nimic in plus. Puteti sa considerati ca e o rasplata pentru recomandarea facuta (si sper sa fie una buna) sau ca o forma de a sustine blogul si activitatea mea  – pentru asta va multumesc. 

ruj catrice and the oscar goes to

(Visited 3,435 times, 2 visits today)