CONCURS INCHEIAT!

Castigatoarea este Juliet! Felicitari!

Sunt bucuroasa tare, ca mi-am inceput saptamana prost, dar am continuat-o cu o veste grozava: am fost acceptata printre cele 20 de semifinaliste la Scoala de Beauty Blogging L’Oreal Romania 2013! Oricat de stereotipic ar suna, eu va sunt recunoscatoare voua pentru ca ati fost alaturi de mine in ultimii trei ani si, daca n-as fi primit feedback-ul vostru, e posibil sa ma fi oprit demult din scris. Am ramas foarte surprinsa si m-au bucurat mult comentariile voastre de la articolul cu care m-am inscris!

Ce urmeaza? Sa ma straduiesc sa merg mai departe, avand din nou nevoie de ajutorul vostru! Daca doriti sa ma sustineti, ma puteti vota prin intermediul aplicatiei puse la dispozitie de L’Oreal. Va multumesc anticipat pentru sustinere si sper sa mergem impreuna in finala pentru ca unul dintre premiile pentru cele 10 finaliste este un seminar de tendinte sustinut de Alex Abagiu, pe care eu il admir de foarte mult timp si as fi onorata sa-l cunosc si sa invat de la el!

Dar mai mult decat atat, pentru ca si L’Oreal apreciaza cititoarele, organizam un concurs pentru voi!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Premiul este o invitatie pentru una dintre cititoarele mele la seminarul sustinut de Alex Abagiu la Bucuresti, pe 28 octombrie 2013, asta in cazul in care ma voi numara printre finaliste! Aveti asadar un motiv in plus sa ma sustineti, ca sa mergem impreuna la seminarul organizat de L’Oreal!

Later Edit: Am fost informata ca L’Oreal face cinste cu cazarea si transportul la Bucuresti pentru cititoarele in provincie, pentru ca toata lumea sa poata ajunge la eveniment! O veste buna si un motiv sa va inscrieti, daca n-ati facut-o deja!

Iar daca nu voi fi finalista, cititoarea va fi rasplatita de L’Oreal cu un premiu constand in produse in valoare de 100 lei.

Ce trebuie sa faceti? Este foarte simplu: scrieti care este produsul L’Oreal preferat si de ce intr-un comentariu de maximum cinci randuri.

Inscrierile se fac intre 16.10.2013 si 21.10.2013, insa atentie, va puteti inscrie doar pe un singur blog!

Va astept cu drag inscrierile la concurs si sper sa ma sustineti si in continuare prin feedback si voturi in aplicatia L’Oreal, ca sa mergem impreuna la seminar!

(Visited 135 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!