“Botezul” meu in materie de evenimente legate de blogging a avut loc cu mult fast vineri, la Biavati, cu prilejul evenimentului Digital Divas2013 by Avon. Long story short: venisem cu treburi total diferite si foarte serioase in Bucuresti, le-am terminat mult mai repede decat ma asteptam, am ajuns in zona evenimentului cu gandul sa ma vad cu Antonia si m-a ros prea tare curiozitatea ca sa nu-i accept indemnul de a ramane si de a participa la conferinte. Ma bucur mult ca am asistat, am ramas cu o experienta placuta, cateva informatii noi si, bineinteles, niste intrebari carora trebuie sa le gasesc raspuns.

Daca nu ati ajuns la saturatie cu subiectul, care a fost intens mediatizat in online in saptamana care se incheie azi, va invit sa cititi si perspectiva mea asupra evenimentului, adica cea a unui novice in domeniu.

 

Deoarece imi petrecusem jumatate de noapte pe tren, am participat doar la doua dintre sesiuni, pe prima dintre ele se terminase cand am ajuns, iar ultima dintre ele nu mai aveam energie sa mai stau. Din acest motiv am ratat si petrecerea, desi mi-ar fi placut sa ii ascult pe cei de la Vunk.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

sursa foto

Prima dintre ele a fost deschisa de Andreea Esca, care a avut un discurs concis si foarte captivant. Ea a incurajat munca din placere si pasiune, altfel rezultatul muncii e cel mult mediocru.

Oana Pellea a sustinut comunicarea si a recunoscut sincer ca a vrut de multe ori sa renunte la contul de pe Facebook, dar nevoia de comunicare o impiedica. Totusi, sfatul ei a fost sa nu preferam online-ul comunicarii in persoana.

Am savurat si discursul lui Cornel Ilie, care a pus o intrebare ce sunt sigura ca a ramas in multe minti: Pe tine cine te asculta cu adevarat?

Intre sesiuni, au fost pauzele, bune prilejuri sa socializez cu o parte dintre bloggeritele pe care le urmaresc, sa adaug o voce si un plus de personalitate imaginii pe care mi-o formasem deja. Nu m-am ferit de camerele de fotografiat, dar nici n-am aparut prea des in ele, mai mult accidental.

Cea de-a doua sesiune s-a axat mai mult pe bloggurile de fashion si streetstyle, subiecte care se regasesc mai putin in aria mea de interese. Insa sfaturile celor trei vorbitori, Catalin Opritescu (lightaholic.com), Dana Paun (thecolorstalker.com) si Yvan Rodic aka The Face Hunter se pot aplica usor extrapolate pentru orice tip de blog, iar cel mai important e ca e loc pentru toata lumea, atat timp cat ramai fidel personalitatii tale si modului de a scrie care te caracterizeaza.  Puteti citi mai multe detalii in articolul Antoniei pe acest subiect, care de altfel a fost si unul dintre bloggerii oficiali ai evenimentului (si-am avut ocazia sa o urmaresc in actiune pe tot parcursul sesiunilor deoarece am stat tocmai langa ea).

La ora patru, cand s-a terminat aceasta sesiune, mi se terminasera si mie bateriile (ca deh, aveam vreo 13 ore de cand eram treaza), asa ca am plecat catre domiciliul de imprumut. Iar in loc de concluzii, pot spune ca m-am bucurat ca am fost acolo, ca experienta a fost noua si placuta si ca e fain sa ai parte de noi perspective.

Nu pot incheia fara sa felicit bloggeritele de beauty pe care le urmaresc care au fost nominalizate, in mod deosebit pe cele castigatoare, si sa le multumesc fetelor de a caror companie m-am bucurat ca m-au inclus in grup si nu m-am simtit deloc outsider (decat poate ca tinuta, ca ele erau asa de frumos aranjate, si eu eram in blugi scurti si partial nemachiata :D).

 

(Visited 92 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!