Unul dintre serialele noi la care ma uit are un titlu foarte sugestiv si cred ca va dati seama care e tema principala a acestuia. Doua femei au primit fiecare fetita celeilalte si faptul a fost descoperit abia cand acestea au implinit 16 ani, ceea ce inseamna ca pe langa obisnuitele drame ale adolescentei, Bay si Daphne trebuie sa se obisnuiasca cu noua realitate. Si daca totul vi se pare prea banal pana aici, trebuie sa mentionez ca Daphne este de fapt surda, ceea ce inseamna ca familia sa biologica si Bay vor avea de infruntat aceasta dificultate pentru a putea relationa cu ea.

Poate parea tipicul serial cu si pentru adolescenti, insa imi place foarte mult faptul ca abordeaza acest subiect oarecum tabu si rareori intalnit in seriale, surzenia si modul in care persoanele afectate de acest handicap trec peste problemele specifice si relationeaza cu ceilalti. Pot doar sa sper ca multi dintre adolescentii surzi sau hipoacuzivi din tara noastra sunt la fel de optimisti!

Actorii sunt noi pentru mine, cu exceptia Vanessei Marano, pe care am vazut-o in Gilmore Girls in rolul fiicei lui Luke, April si a avut aparitii pasagere in Dexter si Parenthood (dintre serialele pe care le urmaresc eu).  Fanii Brothers & Sisters se vor bucura sa-l revada pe Gilles Marini. Interesant de stiut este ca unul dintre actori, Sean Berdy, care joaca rolul lui Emmet, cel mai bun prieten al lui Daphne, este in realitate surd, iar Katie Leclerc, alias Daphne, sufera de sindromul Ménière, care afecteaza urechea interna, producand ameteli si pierderea treptata a auzului.

Serialul a fost lansat in 2011, momentan au fost difuzate doar 12 episoade pe care le-am urmarit cu placere si le astept si pe urmatoarele!

(Visited 140 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!