La ultima comanda data, am procurat si doua mostre dintr-un produs Paula’s Choice care ma facuse tare curioasa: tratamentul Resist Pure Radiance Skin Brightening, despre care citisem la colegele de blogosfera.

Am avut doua mostre, fiecare mi-a ajuns pentru patru-cinci utilizari. Stiu ca o mostra, odata inceputa, nu ar trebui pastrata si folosit ulterior continutul, insa recunosc ca de multe ori fac exceptie de la regula asta si folosesc produsul timp de cateva zile – daca imi ajunge –  ca sa reusesc sa ma dumiresc in privinta lui. De obicei, incerc sa inchid ambalajul in asa fel incat sa intre cat mai putin aer in contact cu produsul din interior.

Tratamentul are o culoare alba si o textura de lotiune-gel care se absoarbe foarte repede in piele, fara a lasa niciun fel de pelicula la suprafata pielii. Initial, am aplicat dupa el si crema hidratanta pe care o folosesc seara in aceasta perioada, dupa care, la sfatul Milenei, am lasat doar tratamentul sa-si faca treaba peste noapte. Am sesizat un usor efect de iluminare a tenului, dar cel mai mult mi-a placut senzatia de piele fina si calma. La finalul celor doua mostre, am putut remarca si ca produsul a ajutat la diminuarea semnelor de la cosuri, care au disparut mai repede.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ma tenteaza foarte tare sa introduc Pure Radiance Skin Brightening Treatment in rutina mea pe viitor, deocamdata insa e un pic cam incarcata (si incurcata) in produse pe care de curand am reusit sa le aranjez intr-un soi de ordine si pielea mea se simte bine in perioada asta. Probabil ca ar fi cazul, deci, sa va prezint cu ce produse inchei eu toamna, tinand cont ca s-au schimbat foarte multe dintre ele fata de ce foloseam in vara.

Ati incercat produsul? Ce altceva ati folosit cu rezultate similare?

Ce produs face cea mai mare diferenta in aspectul tenului vostru?

(Visited 428 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!