Dupa o perioada de purtat culori inchise (precum asta si asta), am facut o pauza, ca vorba cuiva, ma cam dureau ochii cand ma uitam la unghiile mele: saptamana trecuta am avut un french (pe care am uitat sa-l pozez) si acum am ales o oja deschisa de la Flormar pe care o am de muuuult timp si pe care am folosit-o cam rar.

Ignorati ranile pe care mi le-am facut, ma mai asteapta vreo doua luni de chin, apoi voi primi cuticle remover-ul Sally Hansen si sper sa fie mai bine.
Revenind la oja, e aplicata in doua straturi, intre alte doua straturi de lac intaritor Kallos. Dupa cum se poate observa, oja nu e complet opaca, se vede portiunea de unghie crescuta, ceea ce pe mine nu ma deranjeaza foarte tare. Este un roz deschis cu mici particule irizate, foarte cuminte si suferitoare.
Am aplicat-o foarte usor, se intinde bine, nu lasa dungi sau brobonele, iar timpul de uscare e ok. Pana acum nu da semne vizibile de uzura, ce-i drept nici n-a fost pusa mult la treaba. Imi amintesc totusi ca ultima data cand am aplicat-o am fost multumita de rezistenta. Daca se schimba ceva, va anunt.

Ce culori purtati pe unghii primavara asta? Ceva cuminte sau nuante care va iau ochii?

(Visited 100 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!