paula's choice clear skin hydrator

De cand am descoperit produsele Paula’s Choice m-am indragostit de Resist Clear Skin Hydrator! Se fac imediat patru ani de la momentul primei folosiri si aceasta crema a devenit una pe care o recomand oricui are tenul mixt/normal. Nu i-am scris niciodata un review adecvat si cred ca e cazul sa o fac, macar acum, ca tot am terminat cel de-al treilea flacon.

paula's choice clear skin hydrator

Clear Skin Hydrator ii prieste de minune tenului meu mixt, cu exces de sebum pe alocuri, si care urmeaza sa se bucure de primele linii fine  – si il ajuta sa nu le transforme in riduri in toata regula, datorita ingredientelor benefice precum niacinamide si antioxidanti. Pentru ca are in compozitie astfel de ingrediente, dar ii lipsesc iritantii, o folosesc cu toata increderea si in jurul ochilor, inlocuind cu succes un produs anume destinat acestei zone.

In plus, dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotice pentru Lyme am sesizat (nefericita) ca uneori imi mai apare cate-un cos pe ici, colo, asa ca abilitatea lui Clear Skin Hydrator de a vindeca semnele de la cosuri a fost din nou pusa la treaba. Intreaga lista de ingrediente o gasiti pe site-ul Paula’s Choice.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

paula's choice clear skin hydrator

Textura produsului mi se pare una din cele mai misto, este densa, dar cumva de gel, dupa cum puteti vedea din poza de mai sus. Datorita siliconilor din compozitie, se simte foarte bine cand este aplicata pe piele. Hidrateaza bine, insa nu este deloc grasa, se absoarbe repede si nu lasa pielea lucind.

Tocmai datorita texturii, mi s-a parut excelenta in combinatie cu tratamentul Paula’s Choice Clinical Retinol 1%: concentratia mare de retinol poate usca tenul foarte tare, asa ca eu am reusit sa integrez tratamentul folosind cele doua produse impreuna. La inceput, am combinat produsele, punand cate o pompita din fiecare pe dosul palmei, si am aplicat pe ten amestecul obtinut. Ulterior, cand am sesizat ca tenul tolereaza tratamentul cu retinol, am aplicat Clear Skin Hydrator, l-am lasat sa actioneze 10-15-30 de minute, in functie de timp si chef, si-apoi am revenit cu Clinical Retinol 1%. In felul acesta, am ferit tenul de actiunea iritanta a retinolului concentrat, oferindu-i doar beneficiile acestuia. Acum rareori mi se mai descuameaza barbia pe portiuni foarte mici. Inainte de a folosi combinatia aceasta, foloseam seri la rand creme foarte hidratante (precum Bioderma Atoderm Nutritive sau Paula’s Choice Skin Recovery Mask) pentru a ajuta pielea uscata de tratamentul cu retinol sa-si revina.

Ambalajul este sub forma de recipient opac, pentru ca lumina sa nu altereze beneficiile ingredientelor, prevazut cu pompita, tipul meu preferat de dozare: este igienic si nu permite aerului sau bacteriilor de pe degete sa contamineze produsul, permite o dozare precisa si scoate aproape tot ce se afla in recipient, ma ajuta sa nu risipesc produsul. Fata de primul Clear Skin Hydrator pe care l-am avut eu in urma cu aproape patru ani, s-a mai schimbat putin ambalajul, dar nu au renuntat la principiile pe care se bazeaza brandul Paula’s Choice.

Pretul este pe masura produsului, adica peste medie, dar mai accesibil decat brandurile high end precum Estee Lauder sau Lancome, care nu intotdeauna au cele mai fericite formule. Puteti lua produsul full-size cu 156 lei (50 ml) sau, daca vreti intai sa va convingeti pe ce sa dati banii, exista si o varianta mini de 15 ml, care costa 61 lei. Crema asta chiar e o investitie in ten, dar cei 50 ml ajung pentru mai bine de 6 luni de folosire, asa ca pana la urma merita efortul daca te gandesti ca uneori dai mai mult de 150 de lei pe o pereche de sandale pe care le porti de cateva ori pe vara.

Ati incercat produsele Paula’s Choice? Care e preferatul vostru sau ce va tenteaza cel mai mult?

(Visited 2,484 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!