Cu siguranta aveati si voi colegi de clasa/grupa care veneau la cursuri, scriau frumos, eventual cu pixuri colorate, isi faceau temele si nu aveau restante. Da, vorbesc despre tocilari si, da, eu am fost una dintre ei.

Si asa o sa intelegeti mai usor atasamentul meu de ideea de scoala, de cursuri, de autoperfectionare, pentru ca pana la urma si blogul tot o forma de scoala este pentru mine: ma documentez, invat, scriu, primesc intrebari, ma mai documentez un pic, ofer un raspuns si tot asa. Asta m-a pus in situatia de a invata continuu, in primul rand lucruri despre frumusete si cosmetice, domeniu care clar ma pasioneaza, apoi despre oameni, cititorii blogului, despre interactiunea cu ei si cum o pot imbunatati, si nu in ultimul rand despre mine – care imi sunt puterile, punctele forte, dar si limitele si pana unde pot sa ajung.

Blogul meu e in sine o placere, nu e monetizat si am un job full time foarte obositor, asa ca scrisul si blogul sunt refugiul si relaxarea mea, insa aduc o responsabilitate mare si vin la pachet cu un volum mare de informatii cu care vin in contact si pe care ma straduiesc sa le filtrez si sa le modelez pentru a va prezenta voua ceea ce consider relevant.

l'oreal beauty blogging school

Am povestit prea mult despre scoala si invatat, dar sunt sigura ca ati inteles din titlu (daca nu cumva stiati deja de aici) ca vreau sa ma intorc la scoala, dar nu la oricare, ci la aceea care si-a propus sa invete bloggerii de beauty sa faca o treaba si mai buna decat cea pe care o fac deja: Scoala de Beauty Blogging L’Oreal. Ma inscriu cu multe sperante, asa cum am facut-o si la editia din 2013 (poate va amintiti articolul asta, Girl Power all the way), ba chiar cu mai mult entuziasm pentru ca cel mai important castig ar fi sa fiu acolo, printre cele 30 de participante, sa invat de la Maurice Munteanu, Julia Karr, Marta Popescu si Alexandru Abagiu, profesionisti pe care ii admir, sa accept provocarile lor si sa ma ridic la inaltimea asteptarilor lor si ale voastre!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Si de-o fi sa trec de admitere (caci da, textul asta e examenul meu de admitere la Scoala de Beauty Blogging), o sa am nevoie de sprijinul vostru. Pana atunci, va rog doar sa-mi tineti pumnii, dau cate o imbratisare virtuala in schimb!

(Visited 369 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!