Citeam la Cristina despre fazele care i se intampla ei uneori cand se machiaza, fie din graba, fie din incapatanare si m-a lovit inspiratia/mi s-au adunat frustrarile! Si eu am niste faze care ma enerveaza extrem de tare, despre care vreau sa va povestesc azi si sa facem impreuna haz de necaz.

  • Se da un machiaj al ochilor, simplu sau elaborat, obligatoriu definitivat cu o tusa de culoare pe pleoapa inferioara si un strop de concealer in coltul extern al ochiului, unde pielea mea este mai inchisa la culoare. Toate bune si frumoase, numai ca in jumatate din cazuri, incep sa-mi lacrimeze ochii (de la rinita alergica) in drum spre birou si, ca sa nu-mi curga siroaie pe obraji, le sterg cand simt ca urmeaza sa curga, ceea ce inseamna ca se cam alege praful si de ce am prestat eu in zona respectiva.

  • Tot suflandu-mi nasul, imi sterg fondul de ten si pudra, eventual il mai las si rosu, asa ca uneori retusez cu pudra pe parcursul zilei.
  • Sunt asa de rutinata in machiaj ca uneori imi propun sa fac ceva diferit si uit. Asta mi se intampla de cele mai multe ori cu primerul pentru ten, pe care nu-l folosesc zi de zi, dar si cand vreau un machiaj rezistent, ma trezesc ca am aplicat deja fondul de ten si am uitat de primer.
  • Uneori, inainte de un eveniment la care trebuie sa particip, am placerea de a lenevi cateva ore. Ma tot uit la ceas si incerc sa ma gandesc la cat sa ma apuc de pregatiri si imi zic ca mai am timp… pana ma apuc si-mi dau seama ca mi-am subapreciat mult timpul de pregatire, le fac pe toate in mare viteza si ies din casa val-vartej, rasunandu-mi in cap o deviza inteligenta: Better arrive late than ugly!

  • La toate astea se adauga momentele alea pe fuga cand ma incapatanez sa fac un machiaj elaborat, desi e clar ca n-am timp sa-l fac ca lumea si urmeaza sa ma enervez ca nu mi-a iesit.

Va invit sa preluati tagul sau sa imi scrieti in comentariu,

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

pe voi ce va frustreaza cand vine vorba de machiaj? 

 credit foto: weheartit.com

(Visited 821 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!