2015-new-year

2015 a fost misto si foarte intens din punctul de vedere al blogului si am reusit sa scriu constant, cel putin patru articole pe saptamana, dupa un program care cred ca va place si voua: martea, joia, sambata si duminica, la ora 9:00, articolele plecau din draftul meu catre cititori.

Numarul lor s-a dublat in acest ultim an si am regasit printre ei oameni dragi si apropiati mie, care imi cunosc alte laturi ale mele pe blog, decat cele pe care le stiu din viata reala. Au ramas printre cititori persoane pe care le stiu de ani de zile, care mi-au fost alaturi de pe la inceputurile timide si stangace ale blogului si pe care sunt mandra ca ii am inca alaturi de mine. Am descoperit pe blog oameni noi, avizi de informatii, dornici sa cunoasca si persoana din spatele monitorului si-al bitilor si-al WordPressului, oameni pe care ii simt tot mai aproape.

E coplesitor si ametitor sentimentul de a avea atatia oameni cu ochii pe tine. Sunt mandra ca in 2015 am ajuns aici, alaturi de 13000 de oameni, carora le ofer munca, viziunea, gandurile si cuvintele mele si care imi ofera inapoi timp si atentie – va sunt recunoscatoare fiecaruia dintre voi.

In 2015 am continuat prietenii vechi pe care bloggingul le-a facut posibile. Fie ca a fost vorba de bloggerite sau cititoare, am vrut sa tin aproape oamenii minunati pe care i-am intalnit fizic sau in online.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

december-beauty-bloggers-meeting

bloggerite-bacau-4-2

2015 mi-a adus si prieteni noi, cititoare de care m-am apropiat, bloggeritele pe care le-am reintalnit sau cunoscut la DBBM4 sau fetele de la Bacau, sunt oameni minunati care m-au invatat, ajutat si motivat si pe care imi doresc sa ii am alaturi si de acum incolo.

Am avut momente de frustrare, de singuratate, de dezamagire cand m-am straduit si chiar chinuit sa fac ceva – unele proiecte au vazut lumina online-ului, altele au ramas abandonate. Au fost si lucruri carora le-am acordat prea multa atentie si extrem de multe resurse – experienta aceasta m-a invatat ca pot sa fac multe, sa-mi depasesc limitele aparente, dar ca de cele mai multe ori nu o fac decat in conditii de presiuni exterioare si e pacat, pentru ca energia mea se risipeste in favoarea altora.

In 2015 am facut un prim video, am facut si-un al doilea micut, cu scop demonstrativ si-am concluzionat eu cu mine ca nu mi se potriveste, ca am vorbele la mine mai degraba in scris si mai putin in fata camerei. Mi-am propus insa sa depun mai multe eforturi in spatele ei si sa fac continut vizual cat mai bun.

fashion blogger

Mi-am depasit totusi emotiile de model pentru ideile de outfit si-am pozat adesea cu spectatori si cu zambetul pe buze, in ciuda stangaciilor de neexperimentata si a aparatului dentar. M-am considerat nefotogenica si inca aleg cu greutate pozele pentru articole, dar am reusit sa o fac si pe asta.

cluj napoca

Cluj Napoca

slanic moldova

Slanic Moldova, Bacau

transrarau

Transrarau

platamonas grecia

Platamonas, Grecia

salonic

Salonic, Grecia

In plan personal, 2015 a fost intens, cu suisuri si coborasuri, cu bucurii, dar si ceva necazuri si frustrari. Au aparut in familia noastra noi membri, o finuta si o nepotica, spre finalul verii s-a prapadit bunica mea, ultima ramasa in viata, ne-am plimbat putin prin tara si peste hotare, ne-am schimbat masina si eu telefonul, Am inceput sa tin un fel de jurnal online sub forma articolelor saptamanale si peste cativa ani cred ca le voi reciti cu si mai mult drag, asa cum imi citesc acum oracolele sau scrisorile de la corespondentii din copilarie.

Si pentru ca maine va fi deja la anul, sper sa avem cu totiii un 2016 minunat, cu liniste, impliniri si oameni importanti alaturi!

Pentru voi, cum a fost 2015?

(Visited 578 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!