Nu-s eu colectionara, dar imi place sa am balsamuri de buze peste tot! Asa ca am adunat vreo patru pe care le-am plasat strategic si le-am adunat cam greu la un loc sa vi le arat si sa va impartasesc cateva impresii.

In ordinea numerelor de pe tricou:

Out Of Africa Pure Shea Butter Orange Cream Lip Butter  cel mai recent adaugat balsam sau unt de buze, cum ii spun ei. Este si cel mai putin onctuos, in mod paradoxal, e plin de bunatati si miroase, intr-adevar, foarte placut a portocale. Se aplica usor pe buze – se topeste imediat in contact cu caldura corpului si lasa o pelicula tare lucioasa, cu aspect placut. Ca nivel de hidratare, cred ca e cel mai slab din toate, insa tot e mai bun decat ce am mai incercat eu de pe la noi. Este luat de pe Iherb si costa in jur de 6 lei. (Acest balsam se afla in sertarul de la biroul de acasa.)

Si ingredientele:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

* * * * * *

Kiss My Face Lip Balms – eu am trei variante: Sliced Peach, Vanilla Honey si Strawberry, fiecare costand in jur de 9 lei (tot de pe iherb). Preferatul meu e Strawberry (cazat la birou), primul pe care l-am luat adica, pentru ca este foarte hidratant si imi place tare mult mirosul sau. Celelalte doua sunt la fel de hidratante (textura este aproape la fel pentru toate balsamurile KMF), insa fiecare dintre ele are cate un dezavantaj: Vanilla Honey (pastrat in noptiera) are o aroma autentica de miere, vanilia se simte mai putin, dar nu e la fel de placuta nasului meu precum cea de capsuni, iar Sliced Peach, (pe care il port in geanta) desi miroase tare bine a piersica, imi provoaca o senzatie de racoare pe buze, ceea ce banuiesc eu ca e o usoara alergie locala. Aceeasi problema o are si Jully si banuim ca e un ingredient prezent doar in acest balsam, pentru ca majoritatea sunt comune intregii game, dar niciunul din celelalte doua balsamuri nu-mi provoaca aceeasi reactie.

Iata si lista de ingrediente pentru cele trei:

Oricum, Kiss My Face sunt balsamurile mele preferate din tot ce am incercat pana acum si planuiesc ca la fiecare comanda Iherb sa mai comand cate unul. Cred ca urmatoarea va fi Cranberry Orange.

Voi ce balsamuri de buze preferati? Ati incercat vreunul dintre cele mentionate de mine?

 

(Visited 491 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!