reviste aprilie 2015

In luna aprilie, revistele glossy sunt cam lipsite de cadouri. Doar Unica de aprilie are insert, Glamour, Beau Monde Style si Femeia n-au pregatit nicio surpriza pentru cititoarele lor, din pacate, dar le gasiti deja la chioscurile de ziare, de aveti chef de o lectura glossy nemotivata de vreun insert.

Singura revista de aprilie cu cadou este Unica, apare maine, 24 martie, si e insotita de o lotiune micelara Ivatherm, cel mai probabil de 100 ml, insa deocamdata nu au aparut informatii suplimentare, inca nu i-a aparut nici coperta, asa de misteriosi au fost realizatorii.

Despre lotiunea micelara Ivatherm eu am scris pe la inceputurile blogului (gasiti aici review), intre timp am descoperit alte variante de micelare care-mi plac mai mult, si alte produse Ivatherm pe care sa le indragesc mai tare, insa eu as cumpara-o impreuna cu revista daca nu as fi incercat-o pana acum sau daca mi-as pregati cosmeticele pentru o calatorie, pentru ca recipientul e mic si practic si poate fi reutilizat cu ce lotiune micelara vreti voi.

Nu pot sa nu remarc buna integrare a Ivatherm pe segmentul de reviste glossy, unele din cele mai faine inserturi sunt produsele dermatocosmetice romanesti, ceea ce mi se pare foarte misto – ne da posibilitatea de a testa produsele la un pret mult mai mic, astfel incat sa putem alege ce ne place si sustin, in acest fel, si presa glossy din Romania.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cand mai apar noutati, revin cu update sau un articol nou.

Ce reviste cu cadouri din aprilie va tenteaza?

(Visited 1,892 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!