Camelia mi-a atras atentia cu o oferta foarte faina a celor de la Pai: au conceput patru seturi de mostre la doar 1,5 euro, dupa cum urmeaza:

pai try me kits

Instant Calm:

Perfect Balance:
Pure Hydration:
Age Confidence:
  •  Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (6ml) (more info)
  • Echium & Macadamia Replenishing Day Cream (4ml) (more info)
  • Rosehip BioRegenerate Oil (2ml) (more info)

Le gasiti aici, nu se pot comanda mai multe seturi de acelasi tip, insa daca veti comanda seturi diferite, obtineti suficient produs cat sa va convingeti daca vi se potrivesc si daca merita sa le cumparati full size, intrucat produsele Pai nu sunt tocmai accesibile. Toate cele 4 seturi inseamna 8 ml de Rosehip BioRegenerate Oil (30 ml/24 euro) si 24 ml de Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (100 ml/30 euro) la 6 euro, ceea ce e foarte convenabil.

Planuiesc sa le adaug pe toate patru in cos pentru ca imi place mult Rosehip BioRegenerate Oil si mi-ar fi utile mostrele pentru calatorii, iar Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser l-am testat deja si mi se pare un produs foarte fain, in ciuda pretului cam prohibitiv pentru produsul full-size. Din cele doua mostre, mai am una si asteptam prilejul unui rasfat pentru a o folosi.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

pai bioregenerate rosehip oil

 

Folosesc de ceva vreme Pai Rosehip BioRegenerate Oil, il am din primavara, am facut o pauza peste vara pentru ca mi se parea ca e prea hidratant pentru nevoile pielii mele din perioada asta, dar de cateva saptamani am revenit la el si sunt foarte incantata. In ultimele seri, de cate ori am avut ocazia, mi-am facut un mic ritual de masaj al pielii, inspirandu-ma de la Lisa Eldridge si mi-am simtit tenul (si chiar si psihicul) foarte relaxat dupa operatiune. Este nevoie de doar cateva picaturi pentru a-l aplica pe tot tenul, de aceea am si consumat in 3-4 luni de folosire constanta doar cat se vede din sticluta. Mi se pare foarte fain mai ales pentru pielea sensibila din jurul ochilor, am avut perioade cand imi lacrimau ochii si ma ustura efectiv pielea (am suspectat ca lacrimile ar putea fi mai “dure” cu pielea din cauza dozelor mari de medicamente din organism). Dupa ce am aplicat o picatura miiiica de tot, pielea s-a calmat imediat si senzatia neplacuta de usturime a disparut.

Tot de la Pai folosesc si Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator, singurul exfoliant mecanic pe care l-am pus pe piele in ultimele 9 luni, are o textura delicata si lasa pielea fina, fara a “strange” dupa folosire.

Va tenteaza produsele Pai? Ce set ati vrea sa incercati?

 

(Visited 696 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!