lotiune micelara nivea garnier pure active

Exista doua trenduri principale in materie de demachiere: lotiunile micelare si uleiurile. Un trendsetter a lansat un produs, consumatorii le-au incercat, noi, bloggerii, am testat si am si scris, tot mai multe firme au inceput sa lanseze produse similare si-acum am ajuns la variante budget friendly.

Sunt sigura ca recunoasteti povestea lotiunii micelare mai sus. Nebunia a inceput cu lotiunea Bioderma Sensibio, iar acum micelara a parasit excusivitatea farmaciei si gasim tot mai multe variante in supermarket. Despre doua dintre ele, lansate in acest an, vreau sa va povestesc astazi, pentru ca le-am testat si le-am gasit plusuri si minusuri pe care trebuie sa le stiti inainte de a pleca la cumparaturi.

Lotiunea micelara Garnier Pure Active

lotiune micelara garnier pure active

Garnier a dat lovitura vara trecuta cu lotiunea micelara Skin Naturals pentru piele sensibila: demachiaza bine, ambalajul dozeaza bine produsul, gramajul este foarte generos, de 400 ml, iar pretul foarte accesibil, in jur de 20-25 lei, ceea ce a facut-o cea mai buna varianta accesibila de pe piata pentru Bioderma Sensibio. Eu am avut mai multe sticle si-am scris despre ea aici.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Nu stiu de ce au considerat necesar sa scoata si varianta Pure Active, poate un studiu a relevat faptul ca persoanele cu ten mixt considera ca au nevoie de ceva anume formulat, insa pentru mine lotiunea micelara Garnier Pure Active a fost o dezamagire majora. Motivatia o regasiti la punctul trei pe lista cu ingrediente: alcohol denat. De ce sa pui un asemenea iritant in cosmetice? Cu atat mai mult intr-un produs dedicat unui ten mixt spre gras, care are nevoie de un tratament foarte bland pentru a nu starni si mai mult excesul de sebum, cel care blocheaza porii si starneste eruptiile acneice

Am incercat o singura data lotiunea micelara Pure Active, m-au usturat ochii de la ea si am avut niste senzatii aiurea pe pielea de pe frunte si obraji. Am clatit repede si din abundenta pentru a elimina ramasitele de pe piele, asta fac oricum, dar de data aceasta am insistat pentru ca voiam sa indepartez ceea ce mi-a iritat pielea si ochii. Apoi m-am uitat pe lista de ingrediente, am vazut alcohol denat si m-am lamurit repede ce a cauzat problema si de ce trebuie sa stau departe de acest produs.

Despre ingredientele iritante am mai scris aici si aici, gasiti numeroase surse online (puteti incepe cu blogul Pasagerei, bine scris si cu o multime de informatii pertinente) si va recomand cu mare, mare caldura sa verificati cu atentie in dictionarele cosmetice ingredientele pe care le contin produsele voastre, senzatia de usturime sau de iritatie nu inseamna ca produsul este eficient sau ca are vreun efect astringent, inseamna doar ca irita si fac rau pielii pe termen scurt sau lung.

Lotiunea micelara Nivea

lotiune micelara nivea

Nivea si-a regandit gama de produse demachiante, iar ulterior a dat startul pentru #operatiuneademachierea pentru a ne reaminti cat de important este sa ne demachiem si curatam pielea si pentru a ne incuraja sa integram in ritualul nostru noile sale produse.

Asa am facut eu cunostinta cu lotiunea micelara Nivea, care spre deosebire de cealalta protagonista a articolului, nu are alcool sau parfum in compozitie, deci are un mare avantaj – pana sa vad daca-mi place, sunt in primul rand dispusa sa o folosesc!

Ambalajul imi place mult, fiind o sticla de plastic de 200 ml, poate fi transportata si depozitata usor. Capacul a fost conceput astfel incat sa dozeze bine produsul, ceea ce ma ajuta sa nu risipesc. V-as recomanda putina atentie atunci cand o luati cu voi, incercati sa prindeti cu scotch capacul, pentru a nu se deschide in timpul transportului, mai ales in bagajul de cala pentru avion. El nu este sensibil si nu se deschide de-aiurea, dar cand am primit premiile pentru cititoare de la Nivea, din cauza modului deloc bland in care a fost manipulat pachetul meu, doua dintre lotiuni s-au desfacut si s-au varsat peste celelalte produse.

In ceea ce priveste eficienta, daca pentru machiajul tenului se descurca bine, trebuie sa insist mai mult decat as vrea la machiajul ochilor. Inteleg pe de o parte motivul, Nivea a relansat demachiantul bifazic Double Effect, care demachiaza excelent produsele de machiaj pentru ochi, inclusiv eyeliner si rimel, asa ca au conceput, probabil, lotiunea micelara pentru machiajul fetei. Daca obisnuiti sa purtati un machiaj foarte rezistent la ochi, cu rimel rezistent la apa, eyeliner si tot tacamul, nu veti fi multumite doar de acest produs, va trebui sa alegeti altceva pentru ochi.

Ca textura pe piele se simte usor mai grasa decat alte lotiuni incercate de mine, m-am uitat la lista de ingrediente care e mai lunga decat a altor produse similare si are si ulei de samburi de struguri – daca nu va plac produsele uleioase pentru ten, din nou cred ca lotiunea Nivea nu e cel mai indicat produs pentru voi. Daca dimpotriva, va plac produsele care lasa o mica pelicula si care aluneca pe piele cu usurinta, atunci va va placea acest produs – nu uitati insa de pasul spalarii tenului cu un produs solubil in apa.

Lotiunea micelara Nivea este accesibila, costa intre 12 si 18 lei in functie de oferte, datorita ambalajului care dozeaza bine cei 200 ml de produs va vor ajunge suficient timp, asa ca in functie de preferintele personale, merita sa-i dati o sansa. Cu siguranta intre Garnier Pure Active si Nivea, eu am ales si as alege oricand Nivea – pe aceasta o folosesc in prezent. Nu este micelara mea preferata, insa isi face treaba si nu irita pielea.

Voi ce lotiuni micelare preferati? Ati incercat micelarele din supermarket sau le preferati pe cele din farmacii?

(Visited 2,139 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!