rimel-miss-sporty-pump-up-extra-lash-1

Ma incearca o satisfactie deosebita cand folosesc un produs ieftin si bun – si sunt convinsa ca nici pe voi nu va deranjeaza ca un produs excelent sa fi fost un chilipir, nu-i asa? De aceea vreau sa va povestesc despre Miss Sporty Pump Up Extra Lash, un rimel mai ieftin decat o cafea simpla la Starbucks, dar cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste alungirea si definirea genelor.

rimel-miss-sporty-pump-up-extra-lash-inainte-dupa

Cam astea sunt rezultatele pe care le obtin pe genele mele, care in mod natural sunt destul de dese, dar nu tocmai pigmentate. Aici intervine Miss Sporty Pump Up Extra Lash, care coloreaza genele si le face mult mai evidente. In acelasi timp le si defineste, nu le lipeste deloc si le si alungeste, iar pozele cred ca reflecta pe deplin efectele sale.

rimel-miss-sporty-pump-up-extra-lash-inainte-dupa-1

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Eu in general aplic un singur strat de rimel pe gene, indiferent de produsul folosit. Daca e vorba de o formula ca cea a lui Miss Sporty, care nu incarca, imi permit sa insist pe varfurile genelor, ca sa le alungesc cat mai mult – cam asta e slabiciunea mea in materie de gene. Il puteti vedea in actiune, intr-un machiaj complet, aici.

rimel-miss-sporty-pump-up-extra-lash-perie

Felul in care se aplica se datoreaza formulei, dar si periutei din plastic, cu o forma mai neobisnuita pe care am incercat sa o surprind in fotografia de mai sus.

Si ca tot ziceam de formula, imi place faptul ca nu l-am gasit cazut sub obraji pe parcursul zilei. Nu e waterproof, dar rezista pe parcursul zilei fara probleme – sigur m-au prins si niste ploi cu el, dar nu a curs de la sine sau din cauza umezelii. Faptul ca nu e waterproof il face usor de demachiat, ceea ce e mereu un plus. Si daca punem la socoteala si pretul sau de 11-15 lei, sper sa va tentez sa-i dati o sansa: pe *Emag* e nici 11 lei, pe *1001cosmetice* costa 12 lei, iar in DM costa pana in 15 lei.

Si ca sa rezum, Miss Sporty Pump Up Extra Lash e rimelul potrivit pentru cineva care are gene bogate si vrea sa le evidentieze sau pentru o persoana care prefera aspectul mai natural si nu gene foarte incarcate. Oricum, la cat de putin costa, merita incercat! Nu m-am hotarat daca este cel mai bun rimel ieftin sau cel mai ieftin rimel bun pe care l-am incercat…

Voi ce rimeluri bune ati mai incercat in ultima perioada?
Aveti vreunul preferat care sa coste si putin?

(Visited 2,766 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!