2014-favorites-1024x319

 

Cele mai grele alegeri sunt ojele preferate, cred ca am dezvoltat un mic atasament fata de fiecare din sticlutele mele colorate si ma desprind greu de vreuna dintre ele, desi stiu ca nu le exploatez suficient. In 2014 am continuat sa-mi pictez si sa-mi sterg unghiile foarte des, de doua, trei ori pe saptamana, insa parca nu am mai avut disperarea de a avea noi si noi culori, am ramas in bula mea confortabila si am ramas uneori doar cu un lac protector pe unghii si atat.

oje preferate

 

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Rosu: China Glaze Ruby Pumps

Mov: Rimmel 60 Seconds Deliciously Dark (swatch)

Burgundy: Golden Rose Rich Color #38 (swatch)

Metalic: Orly Rage (swatch)

Nude: Nicole by OPI Southern Charms

Glitter: Essence Special Topper Effect Hello Halo

Textured: Golden Rose Holiday #54 (swatch)

Am ales cu greu pentru ca majoritatea ojelor mele sunt din categoriile mentionate, anterior mentionata bula a mea de confort ma impiedica sa incerc culori turbatele pentru ca am experimentat in trecut si n-a mers, raman la ce stiu ca imi place sa port si nu-mi face mainile sa para prea pamantii.

produse preferate unghii

Base coat: Orly Bonder

Top coat: Orly Sec’n Dry

Extra: Orly Nail Laquer Thinner

Tratament unghii (cuticule+maini): Ulei de migdale dulci Solaris

In privinta bunei purtari a unghiilor, nu m-am dezlipit de ritualul base coat + 2/3 straturi colorate + top coat (cu uscare rapida, preferabil) si asta le-a ajutat sa nu se ingalbeneasca sau pateze de la oja. In plus, am inceput sa le tratez altfel decat pana acum, renuntand la solutiile intaritoare si la cele pentru cuticule (in mare parte) si devenind fidela uleiurilor vegetale, toate de la Solaris. Cel de migdale dulci e cel mai folosit, dar am incercat si uleiul de samburi de caise si mi se pare un hidratant excelent pentru unghii, cuticule si maini. Clar va trebui sa va povestesc mai pe larg. Altfel, am reusit sa imi stapanesc nevoia de a cumpara (prea multe) sticlute colorate salvandu-le pe cele pe care le am deja cu un diluant special – la care va sfatuiesc sa apelati ori de cate ori vreti sa resuscitati oja preferata. Acetona este cel mai prost remediu si nici lacurile transparente nu prelungesc suficient viata unei oje.

Cat despre ce urmeaza, pe langa swatch-urile minunatiilor pe care nu vi le-am aratat inca, mi-am propus sa va scriu despre acest nou ritual de ingrijire a mainilor si sa facem un schimb de impresii.

Voi ce culori frumoase ati purtat pe unghii in 2014?

P.S.: Aceasta serie cuprinde preferatele lui 2014:

P.P.S.: Daca va doriti sa revedeti, gasiti aici preferatele lui 2013 in materie de machiaj.

(Visited 827 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!