rimmel scandaleyes xtreme1

Am avut mereu o pasiune pentru gene lungi, dese si negre si, dincolo de balsamul de buze, rimelul a fost primul produs de machiaj pe care l-am folosit, asa ca e lesne de inteles de ce fremat cand aflu ca s-a lansat un rimel nou. In ceea ce priveste subiectul nostru de azi, Rimmel Scandaleyes Xtreme, am fost si eu extrem de norocoasa: nu doar ca am descoperit un produs fain si accesibil, dar am avut ocazia sa asist la lansare (in cadrul DBBM#3) si sa-l testez inainte sa apara. Si nu v-as fi scris despre el de nu-mi placea asa mult si o sa vedeti mai jos de ce!

rimmel scandaleyes xtreme

Varianta pe care o am eu, Extreme Black, imi face intr-adevar niste gene lungi si negre, oferind si suficient volum. Nu este primul rimel din seria Scandaleyes pe care il incerc, am avut in trecut varianta simpla si mi-a placut abia dupa ce s-a uscat putin. In cazul lui Scandaleyes Xtreme, nu a fost nevoie sa astept sau sa ma chinui, chiar au facut o formula suficient de lichida cat sa se prinda bine de gene, sa le alungeasca si sa nu le ingreuneze, si in acelasi timp suficient de consistenta astfel incat sa nu ma manjesc la aplicare (cum pateam cu un rimel mult mai scump, Estee Lauder Sumptuous Extreme, care arata splendid pe gene, dar pe care mi-l intindeam des si pe pleoape).

Pentru ca tot laudam efectele sale pe gene, vreau sa vi le si impartasesc:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

rimmel scandaleyes xtreme

rimmel scandaleyes xtreme

rimmel scandaleyes xtreme

Genele mele sunt normale ca desime si lungime, ceva cam decolorate la varfuri, iar Scandaleyes Xtreme le defineste si le imbraca foarte frumos.

rimmel scandaleyes xtreme

Meritele ii revin si periei din silicon, de o forma atipica: pe o parte perisorii sunt taiati drept, conceputi pentru a oferi lungime si perfecti pentru a aplica produsul pe genele de jos; pe latura opusa, perii sunt taiati mai scurt, intr-o forma convexa, oferind volum genelor. Eu aplic un strat de produs cu partea convexa, apoi revin fara a adauga produs pe perie cu latura taiata drept si imi place rezultatul, cel pe care il vedeti si voi mai sus.

Partea cea mai misto la Scandaleyes Xtreme e ca nu mi s-a intamplat sa curga sau sa se faramiteze si sa cada pe obraji, chiar si in zilele lungi, cand a nins sau mi-au lacrimat ochii de la frig sau alergii – treaba asta mi se intampla zilnic si, daca rimelul ar fi sensibil la astfel de reactii, as avea zilnic ochi de panda… Ba chiar m-am distrat acum doua zile cand discutam foarte pasionat cu colegul de apartament, care-mi zice “De ce te uiti la mine cu ochii mari si genele alea lungi?!” Iar pe mine m-a umflat rasul subit si i-am raspuns: “Ca am rimel bun, de-aia!”, gandindu-ma la machiajul meu aplicat cu 10 ore in urma…

Pentru ca Rimmel e un brand cu preturi prietenoase, Scandaleyes Xtreme va costa 30 de lei, destul de accesibil si, dupa cum ne-a obisnuit si in cazul altor produse, sper sa beneficieze si de o reducere la lansare. Ambalajul sau grasunel si intr-o culoare ochioasa ar trebui sa ne atraga atentia de pe rafturile magazinelor la finalul lui ianuarie si sunt tare curioasa…

Veti incerca Rimmel Scandaleyes Xtreme? Care e rimelul vostru preferat?

(Visited 2,079 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!