shu uemura ondulator gene

Sa ridice mana (sau sa comenteze mai jos) cine se uita la clipuri de beauty pe YT si n-a auzit macar o data de faimosul ondulator de gene Shu Uemura. E cineva? Ma gandeam eu… Jucaria asta mica e probabil cel mai celebru clestisor de intors genele si cam toata lumea buna de pe YT il foloseste, asa ca am devenit si eu tentata si l-am pandit mult pana sa il am.

Povestea e simpla: eu sunt innebunita dupa gene lungi, dese si arcuite si, daca din rimel pot sa le obtin pe primele doua, e mai greu sa obtin si partea cu arcuitul. Am incercat si chestii low end de pe la noi, dar nu numai ca rezultatele au fost mult sub asteptari, am sesizat ca imi piscam cumva in special pleoapa de la ochiul stang, ceea ce era foarte neplacut. La ochiul drept reuseam sa intorc genele chiar bine, dar la stangul mereu puneam clestisorul mai departe de pleoapa ca sa nu ma ranesc si rezultatul era cel putin asimetric.

shu uemura ondulator gene

shu uemura ondulator gene

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Minunatia asta mica nu stiu cum e construita, dar pe cuvant ca n-am reusit sa ma ranesc nici macar o data, nici pe departe, si pot sa prind genele de la ambii ochi foarte aproape de baza. Nu-mi creeaza niciun disconfort si sa nu uitati ca stati de vorba cu cineva foarte delicat – nu stiu daca v-am mai povestit, dar la 14 ani, cand m-a machiat o prietena mai in varsta si mult mai experimentata, a vrut sa-mi onduleze genele si cand a ajuns la vreo 10 cm de ochi cu ustensila, am inceput sa lacrimez si-am stricat tot ce facuse ea pana atunci…

Ei bine, ondulatorul de gene Shu Uemura este suficient de delicat, dar totusi intoarce genele foarte bine, iar efectul se pastreaza de-a lungul zilei. In pozele de mai jos am folosit rimelul L’oreal Miss Manga, in partea stanga aveam genele ondulate, in partea dreapta genele nu au fost ondulate si e doar efectul rimelului. Si produsul este bun, insa ondulatorul face o mare diferenta – care cred ca e chiar mai vizibila in realitate decat in poze.

shu uemura ondulator gene

shu uemura ondulator gene

Gene intoarse cu Shu Uemura si rimelate cu L’Oreal Miss Manga // Gene rimelate cu L’Oreal Miss Manga

Ondulatorul Shu Uemura vine intr-o cutiuta de carton inscriptionata cu instructiunile de folosire, impreuna cu un tamponel din silicon de rezerva, care sa-l inlocuiasca pe cel deja montat pe aparat.

shu uemura ondulator gene

Daca v-am convins sau erati deja curioase sa-l incercati, dar va sperie pretul sau, panditi-l pentru ca il mai puteti gasi la oferta (eu l-am prins la 55% reducere pe StrawberryNet, unde inca mai beneficiaza de o mica reducere). La pret intreg, de 20$-100 lei, e o mica investitie si va recomand sa il luati de la vanzatori de incredere, ar fi pacat sa platiti pentru un fals. In mod cert, este unul din produsele care isi merita renumele!

Voi folositi ondulatoare pentru gene sau va multumiti doar cu rimelul? Ati auzit de/folosit celebrul ondulator Shu Uemura?

(Visited 5,572 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!