Movurile inchise si nuantele burgundy sunt preferatele mele in materie de oje, iar mica mea colectie sta marturie. De aceea mi-a si placut atat de mult nuanta ojei pe care vi-o prezint astazi, Golden Rose Rich Color 38. M-am uitat lung la sticla cand am primit-o, dar nici n-aveam idee cat de mult o sa-mi placa o data aplicata.

 

Culoarea e un burgundy bogat, elegant, exact ca o visina foarte coapta, imbogatita cu sclipiri delicate usor aurii. Gama Rich Color pare sa se bazeze exact pe acest concept: culori curate, fara efecte speciale, dar spectaculoase prin profunzime.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Culoarea este opaca, asa ca nu a fost nevoie decat de doua straturi subtiri pentru a acoperi unghiile in totalitate. Probabil ca scapam doar cu unul, dar intotdeauna aplic doua, pentru un plus de culoare si rezistenta. Se usuca repejor, dar am aplicat un topcoat peste, asa cum fac intotdeauna, pentru a-i spori rezistenta si a proteja culoarea.

Pensula este lata si taiata rotunjit, ceea ce faciliteaza aplicarea ojei fara a murdari cuticulele.

Ca rezistenta, s-a ridicat la inaltimea asteptarilor mele: am purtat-o cinci zile, nu a sarit deloc, doar ca in timp s-a tocit la varfuri asa cum patesc cu toate ojele mele. Pozele sunt facute inainte de a o sterge, ca sa va faceti o idee.

Sunt foarte placut impresionata de culoarea vibranta a acestei oje, si din toate celelalte puncte de vedere mi se pare un produs foarte bun.

Culorile din gama Rich Color sunt disponibile la pretul de 8 lei pe cosmania.ro si cred ca erau 9 lei la magazinul din orasul meu. Pe viitor sigur ma voi uita atent la aceasta gama.

(Visited 277 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!