Observ cu stupoare ca omit sa scriu si sa va arat unele produse care chiar imi plac, si zau daca-mi place neglijenta asta a mea! Lucrul era sa se intample si cu OPI From A to Zurich, cel mai probabil pentru ca am fost in trecut nemultumita de modul in care am aplicat oja sau de pozele in care m-am tot straduit (in zadar) sa o surprind.

Asadar, fara alte intarzieri, va prezint (cea care a fost pana de curand) oja mea rosie preferata:

 

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Este un rosu cremos, opac dintr-un strat mai gros, dar prefer sa-l aplic in doua straturi mai subtirele. Rezistenta ojelor OPI este uneori psa la indoiala, in cazul meu oja se prezinta bine si dupa trei, patru zile. De regula, in cazul meu ojele nu se ciobesc decat rar, doar se tocesc la varfuri, si la fel se intampla si cu From A to Z-urich. Aplicarea este facilitata de pensula lata, insa in cazul meu observ ca mai mult conteaza rabdarea si dispozitia, nu neaparat pensula. :)

Asa cum spuneam si la inceput, rosul From A to Z-urich a fost detronat de o alta nuanta, insa cum aceea deja a fost vedeta unui photoshoot, prefer sa nu stric surpriza si va spun doar ca o sa vi-o arat zilele astea, daca numai daca nu vi se par prea plictisitoare doua oje rosii la interval de cateva zile!

Care e nuanta voastra preferata de rosu? Purtati rosu vara pe unghii?

(Visited 172 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!