opi over & over a gwen

Cred ca am dezvoltat o mica obsesie fata de rosu, mi-a placut dintotdeauna pe unghii, iar acum incep sa-l port tot mai des in imbracaminte si pe buze. Si se aliniaza astrele pentru ca mi se pare ca rosul trage la mine – altfel cum credeti ca as fi castigat pe blogul Larisei tocmai eu frumusete de oja rosie si nu oricare, ci OPI Over & Over A-Gwen?

Face parte din colectia Gwen Stefani (de aici si referinta din numele sau), aparuta la finalul lui 2013 si contine si elemente Swarovski sub forma de cristale si tinte, plus un adeziv pentru o fixare mai buna.

opi over & over a gwen

Dincolo de prezentarea deosebita – chiar si pentru o oja OPI, mie imi place in mod deosebit formula sa opaca, arata foarte bine in doar doua straturi si se usuca repejor. Culoarea este un rosu clasic, foarte intens, cu o formula cremoasa si luciu frumos pe unghii. Asa arata in lumina naturala:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

opi over and over a gwen

opi over & over a gwen

opi over & over a gwen

opi over & over a gwen

opi over & over a gwen

Pensula este una clasica, lunga si cu o forma care faciliteaza aplicarea ojei. Mi-a rezistat pe unghii cam patru zile, tocindu-se usor la varfuri – asa cum patesc cu toate ojele, de altfel.

(Visited 391 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!