Exista anumite sclipiri care-mi raman in minte si anumite nuante al caror nume le retin cu usurinta… Asa s-a intamplat si cu oja pe care urmeaza sa vi-o prezint, Peggy Sage Mystic Violine (392), care m-a fascinat de cand am vazut-o pe unghiile Georgianei si, cand am gasit-o la un blogsale, am stiut imediat ca o vreau!

Si e nesperat de frumoasa…

Si nu m-am putut abtine sa o pozez in cat mai multe unghiuri si lumini, ca sa-i puteti admira si voi sclipirile albastre si violet pe un fundal mov-atat-de-inchis-ca-pare-negru:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Daca va amintiti de ceasul soricel Asos, si aici i se vad niste reflexe interesante:

Cateva detalii tehnice: oja este aplicata in doua straturi, la primul e destul de stravezie, insa al doilea e suficient pentru o culoare opaca. Dincolo de frumusetea culorii si sclipirile care ma faceau sa-mi admir unghiile (infantil de) des, pe mine m-a uimit rezistenta acestei oje! Pozele sunt facute in a treia zi de la aplicare, se vede ca e foarte putin tocita. In a patra zi am mai aplicat un strat si am purtat-o in final o saptamana incheiata, ceea ce e mare lucru pentru o oja inchisa la culoare, pentru ca acestea nu lasa loc pentru imperfectiuni majore. La fel a purtat-o si o prietena si am constatat ca nici la ea nu s-a ciobit, ci doar s-a tocit putin pe varful unghiilor.

Mystic Violine a urcat rapid in topul preferintelor mele in materie de culori pe unghii si va fi foarte intens purtata!

Ce oje v-au cucerit inimile si unghiile in ultimul timp?

(Visited 135 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!