Cand Sephora a lansat cardurile White, a pregatit o mica surpriza: la urmatoarea achizitie, efectuata in maximum trei luni, posesoarea de card White primea o oja din gama noua Sephora. Cand am facut cardul, eu am achizitionat o oja la reducere, am platit 4,5 lei pe ea – am uitat sa o mentionez in comparaturile lunii august, caci atunci am cumparat-o, dar intentionez sa o port din nou curand si sa vi-o arat pe blog. Saptamana trecuta, eram prin Bucuresti intr-o trecere scurta, asteptam sa ma intalnesc cu Jully si Antonia si am intrat in Sephora de pe Magheru, de unde am iesit cu un nou creion de buze si cu oja cadou, de pe care lipseste numarul… Cautand pe net swatches, cred ca i-am gasit datele de identificare: se numeste Heartbreaker si poarta numarul 84.

Pe unghii si in soare, culoarea este mult mai intensa, dar stiti si voi problema cu pozele facute pe vremea asta, culorile par efectiv lipsite de viata! Noroc ca am purtat oja Sephora weekend-ul trecut, foarte insorit, asa ca am reusit sa-i surprind pe unghii adevarata culoare si frumoasele sclipiri:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Spre deosebire de celelalte oje visinii pe care le am, aceasta are un subton rece, iar sideful foarte fin este in aceleasi tonalitati reci, roz si albastre.

Desi sticluta este mica, pensula este lata, ceea ce faciliteaza aplicarea ojei pe unghie din cateva miscari. Ca si rezistenta, oja este una medie, am purtat-o vreo patru zile, timp in care a apucat sa mi se toceasca la varfuri – asa patesc cu majoritatea.

Asa cum spuneam, sticluta este mica, are doar 5 ml, iar pretul unei oje se invarte in jurul sumei de 20 de lei – a mea a fost cadou si de aceea nu am retinut exact. Fata de gama veche, ambalajul nou mi se pare mai simpatic, foarte compact si elegant.

Aveti Sephora White Card? Ati profitat de oferta lor? Va plac ojele Sephora?

(Visited 329 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!