Numele meu este Adina, pe septembriejoi.com încerc să acopăr plăcerile superficiale de zi cu zi și scriu despre ceea ce mă preocupă pe mine, cu ce mă delectez/confrunt, ce mă inspiră și ce să face să scot banii din portofel, fără a avea pretenția că prezint adevăruri absolute.

Am scris pe SeptembrieJoi prima dată în 2010, iar blogul mi-a deschis ochii către o altă lume și o variantă mai bună a mea. Scrisul pe blog m-a ajutat să mă îngrijesc mai bine, să mă înteleg mai mult, să depășesc complexe și momente dificile, să împărtăsesc experiențe personale și să-mi apropii persoane minunate. Sunt moldoveancă, am 36 de ani, 1,83 m, (am avut) aparat dentar și mă mândresc cu fiecare dintre aceste lucruri! La finalul lui 2016 am născut o Copilă adorabilă, iar în aprilie 2020, în plină stare de urgență, am născut un Băiețel minunat, așa ca acum mă las ghidată de ei prin apele adânci ale maternității.

Postez pe blog, povesti pe Instastories, poze pe Instagram si pagina de Facebook a blogului si colectionez inspiratie pe Pinterest (pe Youtube gasiti si cateva clipuri timide). Fotografiile publicate imi apartin in mare parte si pentru ele folosesc un *Canon G7X* si *Iphone 11*.

Pentru orice fel de intrebari, propuneri sau alte necesitati de comunicare, folositi cu incredere e-mail-ul:

adina[at]septembriejoi[dot]com

Facebook // Instagram // Pinterest // Youtube

Va multumesc pentru vizita!

Adina//SeptembrieJoi

ruj catrice and the oscar goes to

Politica de confidentialitate a datelor

Blogul septembriejoi.com colecteaza informatii de la utilizatori prin următoarele modalitati:

  • direct de la utilizator – abonare newsletter, completare formulare
  • din rapoartele oferite de serviciul extern de monitorizare Google Analytics
  • prin intermediul cookieurilor.

Ce date sunt colectate de la utilizator

Pentru diferite facilitati oferite de blogul septembriejoi.com , este necesara colectarea unor date cu caracter personal, astfel:

  • Abonare newsletter: nume, prenume, adresa e-mail
  • Cookies: date legate de completarea formularelor, IP-uri, date despre sistemul de operare, browserele folosite si tipul de dispozitive utilizate pentru navigare etc.

Scopul colectării datelor

Pentru abonarea la newsletter sau la comentarii este solicitata adresa de e-mail, astfel incat sa primiti instiintari privind articolele noi sau raspunsuri la comentariile transmite. Numele și prenumele sunt necesare atât pentru a corela adresa de e-mail cu o persoană.

Daca doriti ștergerea datelor colectate de către blogul septembriejoi.com, puteti trimite prin e-mail o cerere scrisă, la adresa adina@septembriejoi.com. Ulterior, veti primi un e-mail de confirmare că datele au fost șterse.

Nu voi divulga/vinde/furniza niciodată unor terti adresele din aceasta baza de date si ma voi asigura prin toate mijloacele care imi stau la dispozitie ca aceste informatii sunt în siguranta. Pentru trimiterea newsletterului folosesc serviciul MailChimp.com. Pentru informatii suplimentare puteti consulta si Politica de confidențialitate a MailChimp.com.

(Visited 6,736 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!