Numele meu este Adina, incerc sa acopar placerile superficiale de zi cu zi si scriu despre ceea ce ma preocupa pe mine, cu ce ma delectez/confrunt, ce ma inspira si ce ma face sa scot banii din portofel, fara a avea pretentia ca prezint adevaruri absolute.

Am scris pe SeptembrieJoi prima data acum sapte ani ani, iar blogul mi-a deschis ochii catre o alta lume si o varianta mai buna a mea. Scrisul pe blog m-a ajutat sa ma ingrijesc mai bine, sa ma inteleg mai mult, sa depasesc complexe si momente dificile, sa impartasesc experiente personale si sa-mi apropii persoane minunate. Sunt moldoveanca, am 35 de ani, 1,83 m si (am avut) aparat dentar si ma mandresc cu fiecare dintre aceste lucruri! La finalul lui 2016 am nascut o Copila adorabila, iar în aprilie 2020, în plină stare de urgență, am născut un Băiețel minunat, așa ca acum invat sa inot prin apele adanci ale maternitatii.

Postez pe blog, povesti pe Instastories, poze pe Instagram si pagina de Facebook a blogului si colectionez inspiratie pe Pinterest (pe Youtube gasiti si cateva clipuri timide). Fotografiile publicate imi apartin in mare parte si pentru ele folosesc un *Canon G7X* si *Iphone 11*.

Pentru orice fel de intrebari, propuneri sau alte necesitati de comunicare, folositi cu incredere e-mail-ul:

adina[at]septembriejoi[dot]com

Facebook // Instagram // Pinterest // Youtube

Va multumesc pentru vizita!

Adina//SeptembrieJoi

ruj catrice and the oscar goes to

Politica de confidentialitate a datelor

Blogul septembriejoi.com colecteaza informatii de la utilizatori prin următoarele modalitati:

  • direct de la utilizator – abonare newsletter, completare formulare
  • din rapoartele oferite de serviciul extern de monitorizare Google Analytics
  • prin intermediul cookieurilor.

Ce date sunt colectate de la utilizator

Pentru diferite facilitati oferite de blogul septembriejoi.com , este necesara colectarea unor date cu caracter personal, astfel:

  • Abonare newsletter: nume, prenume, adresa e-mail
  • Cookies: date legate de completarea formularelor, IP-uri, date despre sistemul de operare, browserele folosite si tipul de dispozitive utilizate pentru navigare etc.

Scopul colectării datelor

Pentru abonarea la newsletter sau la comentarii este solicitata adresa de e-mail, astfel incat sa primiti instiintari privind articolele noi sau raspunsuri la comentariile transmite. Numele și prenumele sunt necesare atât pentru a corela adresa de e-mail cu o persoană.

Daca doriti ștergerea datelor colectate de către blogul septembriejoi.com, puteti trimite prin e-mail o cerere scrisă, la adresa adina@septembriejoi.com. Ulterior, veti primi un e-mail de confirmare că datele au fost șterse.

Nu voi divulga/vinde/furniza niciodată unor terti adresele din aceasta baza de date si ma voi asigura prin toate mijloacele care imi stau la dispozitie ca aceste informatii sunt în siguranta. Pentru trimiterea newsletterului folosesc serviciul MailChimp.com. Pentru informatii suplimentare puteti consulta si Politica de confidențialitate a MailChimp.com.

(Visited 6,422 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!