In sfarsit, am revenit! Tin sa le multumesc acelora care au facut lucrul asta posibil, Andreea si Alexandra – daca va place noul aspect al blogului meu, meritul ii apartine Alexandrei si va invit sa vedeti ce poate pe Cloudberries.ro/Corcodus.ro.

In alta ordine de idei, ma simt datoare sa va multumesc mult pentru comentariile si incurajarile voastre de la articolul anterior, nu ma asteptam sa fie asa frumoase si asa numeroase. Inseamna mult pentru mine, asa cum am mai scris, am asteptat mult pana sa prind curajul sa scriu despre Lyme si ce inseamna asta pentru mine. Se pare ca am ales momentul perfect pentru ca in ziua in care am terminat de scris am reinceput tratamentul, asa ca mi-am pierdut iar din claritate si luciditate. Totusi, vreau sa revenim la nota si mai optimista pe care o abordez de obicei pe blog, cu planurile mele pe weekend-ul asta.

Ieri am ajuns in orasul nostru natal, asa ca planurile noastre se vor invarti in zona asta, revazand oamenii dragi noua de aici. Weekend-ul asta mi-am dorit sa:

  • sa petrec timp cu parintii mei – am bifat-o de aseara, am mancat o gramada de struguri si am pregatit sticlute pentru compot, am stat de vorba cu ei cat n-apucam niciodata sa vorbim la telefon.

family qoutes

  • sa beau must – la fel, bifat, dar cu siguranta asta va fi o activitate perpetuata pe tot weekend-ul.

must

  • sa ies in club si sa dansez o gramada – asta a fost neplanificata, se voia a fi o irevedere cu dragi prieteni, insa ne-am intins cu petrecerea si dansatul pana cand am ajuns acasa la ore tare mici, franta de picioare. Oricum, nu m-am mai distrat asa de prea mult timp si am realizat ca-mi doresc sa fac asta mai des!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

dance

  • sa ies la o cafea cu prietena mea pe care o vad prea rar in cafeneaua preferata (cea in care am facut pozele de aici) – asta e ca o traditie de weekend-uri petrecute la ai mei pe care nu prea am mai reusit sa o respectam, asa ca e cazul sa luam masuri.

coffee

  • sa scriu pe blog – saptamana asta, cat blogul a fost in stare de avarie, m-au mancat degetele mama-mama, abia asteptam sa revina lucrurile la normal si sa pot scrie si publica. Clar o sa aveti ce citi saptamana viitoare, caci ideile s-au tot adunat.

blogging

Voi ce faceti weekend-ul asta?

(Visited 147 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!