Bună să vă fie dimineața de duminică!

Am avut și noi în sfârșit o săptămână puuuuțin mai liniștită, cu un program mai aproape de normalul nostru (destul de fugărit, dar asta e viața cu copii mici și joburi full time), cu nopți mai bine dormite și cu un răgaz pentru mine să îmi mai trag sufletul și să mai pregătesc ceva materiale pentru blog.

Când am făcut fotografia de mai sus, ambii copii erau la grădiniță, mâncarea era în multicooker, cafeaua era călduță încă și la loc de cinste în cana mea Urban Tale, primită în dar de la o dragă prietenă pe care am cunoscut-o prin intermediul blogului în urmă cu mulți ani. Apropo de Urban Tale, observasem zilele astea că au redus unul din tricourile pe care le-am admirat (și consider că mi se potrivește mănușă, normal), cel cu cearcăne de fericire. Pe Irina, creatorul din spatele brandului, o urmăresc și admir de mulți ani, iar acum că avem băieții de aceeași vârstă, am traversat multe etape simultan și mă regăsesc și mai mult în conținutul ei.

Pe la jumătatea acestei săptămâni, după cum spuneam, copiii au primit ok-ul pediatrului să revină în colectivitate. Pentru noi, perioada vacanței e destul de complicată pentru că nu avem flexibilitate la locul de muncă și pe bunici ne putem baza ocazional să stea cu copiii. Anul acesta am decis sa meargă împreună la grădinița unde este înscris Băiețel, unde de altfel a fost și Copila când era mică. E o soluție de compromis în ceea ce privește mediul pentru ea, pentru că îi știm pe amândoi în siguranță și bine îngrijiți, dar ea are putini copii de vârsta ei cu care sa se joace și deja a sesizat că sunt copii intre prietenii ei care stau acasă toată vara și așteaptă cu interes vacanța adevărată.

Pentru că săptămâna asta am fost o după-amiază singuri acasă și eram destul de frântă să mă apuc de toate cele, am mers împreună la Mall și am mâncat pentru prima dată cu ei la Pizza Hut. Le-a plăcut meniul de copii și au mâncat cu poftă.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Mergem destul de rar în Mall cu ei, mi se pare că îi obosește și agită, am sesizat că și de data asta a avut același efect. Însă a fost măcar o schimbare de ritm față de după-amiazele noastre obișnuite.

M-am machiat mai mult zilele astea și am pus la treabă mai des o achiziție recentă, *burețelul pentru fond de ten de la Wet’nWild*. Am câțiva ani de când folosesc Beauty Blender, dar am citit despre acesta recent, cum că ar avea același bounce (să îi zicem elasticitate, deși nu e o traducere tocmai exactă a ceea ce înțeleg eu prin bounce) pe piele ca BB și am zis sa îl testez, mai ales că e de vreo 5 ori mai ieftin (costă 13 lei).

Zilele astea am ridicat de la poștă o curea de vară pentru brățara mea Mi Smart Band 6, cumpărată de pe Aliexpress. Am observat cu stupoare că varianta mai noua, Mi Smart Band 7, are preț mai bun, nu prea mai înțeleg politicile comerciale. Revenind la curele, eu am brățara de un an și jumătate și acestea cu scai sunt cele mai comode pentru încheietura mea subțire, sub cele din cauciuc îmi transportă pielea și am pățit să le desfac accidental și să îmi cadă brățara.

Comanda de pe Aliexpress a venit la poșta locală, sub formă de scrisoare externă simplă, în aproximativ 3 săptămâni. În ultima perioadă am tot cumpărat mărunțișuri de pe Aliexpress, dacă vă interesează, pot face o postare distinctă cu achizițiile mele și detalii despre comandă și livrare.

Prietena mea Julie (dacă urmăriți bloguri de multă vreme, cred că vă amintiți de Sihaya’s World) mi-a arătat în urmă cu ceva timp un clip al Karimei McKimmie despre plasarea fardului de ochi astfel încât să obții un efect vizual de ochi ridicat. Îmi propusesem demult să incerc, așa că mi-am făcut de cap într-o dimineață cu două, trei chestii basic.

La ochi am folosit o paletă Avon Stone Taupes (o veche preferată despre care am mai povestit pe blog aici) și un set de pensule EcoTools pe care îl am de prins 2015 de pe iherb (am scris despre ele pe scurt aici). Cu ocazia asta, mi-am amintit cât de faine sunt și cat de practic e faptul că au două capete, așa că vor ajunge în bagajul meu de vacanță.

Ca să mai schimb un pic rujurile Charlotte Tilbury pe care le folosesc în fiecare zi, m-am dat de câteva ori săptămâna asta cu rujul/balsamul de buze *Catrice Volumizing (nuanta 10 The Glow Must Go On)* in combinație cu creionul de buze NYX Peekaboo Neutral. Creionul mi se pare mai fain chiar decât conturul Charlotte Tilbury Pillow Talk, nu mai zic de prețul clar mai mic. Se ascute foarte bine cu *ascuțitoarea Essence* pe care am dat 5 lei, o achiziție foarte bună de la DM. Cele trei produse le-am luat toate din DM, dar în funcție de ofertele online, se pot găsi mai ieftin.

Dacă vă tentează oricare din produsele de mai sus și vreți să vi le arăt în detaliu, dați de știre în comentarii. Tot în comentarii vă rog să îmi povestiți

Ce-ați făcut săptămâna asta?

(Visited 297 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!