Poate v-a amuzat titlul, poate v-a deranjat rezonanta pe care a capatat-o sintagma asta din cauza tanarului de la Piatra-Neamt, insa pe bune ca atunci cand vine vorba de ales o crema de fata, ma simt cam la fel de stupid pe cat a parut el in infamul interviu care l-a facut celebru!

Pentru cele care nu stiu deja problemele mele cu tenul, le enumar din nou: ten mixt, cu pori dilatati si puncte negre, cosuri ocazionale (mai nou, foarte rare din cauza tratamentului cu Retin-A – voi scrie si despre el curand), exces de sebum (dar ce exces!!!) si mici portiuni uscate (astea-s tot de la Retin-A).

Ce vreau eu de la o crema? Ten de bebelus, bineinteles! :) Eh, nici chiar asa, dar vreau sa imi echilibreze tenul, mai ales zona T, care e cel mai greu de controlat si sa amelioreze aspectul portiunilor cu puncte negre si pori dilatati. Cum pana acum nu am reusit, mi-a facut cu ochiul campania Testeaza Normaderm impreuna cu mine initiata de Vichy in colaborare cu mai multe bloguri , iar eu am ales sa particip pe blogul lui Jules. Campania are doua sectiuni, una pentru bloggeri si una pentru cititori, asa ca vizitati pagina si inscrieti-va daca produsul oferit se potriveste, cel putin teoretic, cu nevoile pielii voastre. Apoi sper sa ne intalnim pe aici si sa ne dam cu parerea, daca face ceea ce promite!

In trecut am avut doar fonduri de ten de la Vichy: Normateint in urma cu vreo doi ani, Aerateint Fluid, pe care l-am folosit anul trecut, Aerateint Mineral pe care nu prea l-am folosit si Dermablend, care e deocamdata prea inchis pentru mine, asa ca mai are de asteptat. De la cele doua pe care le-am folosit nu am avut probleme, mi-a placut Aerateint mai mult decat Normateint (intre timp, acestuia din urma i-a fost schimbata formula) si chiar mi-ar placea sa incerc si o crema a acestui vestit producator, cine stie? Poate se va dovedi exact ceea ce cautam sau poate imi va rezolva macar o parte din probleme.

Va recomand de asemenea sa cititi articolul lui Jules pentru ca a facut si cateva recomandari legate de rutina de ingrijire a tenului succint si la obiect care va pot scapa macar de o parte din problemele cu tenul.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

 

(Visited 116 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!