Despre pasiunea mea de a tricota v-am mai vorbit, va aratasem aici rezultatul muncii mele. Intre timp, am mai facut ceva progrese si-am inceput sa si crosetez, am facut mai multe lucruri pe care nu am apucat sa te fotografiez inainte sa le dau.

Pe mine ma relaxeaza tare mult aceasta activitate si ma bucur mereu cand gasesc cate o idee faina pe care sa o pot pune in aplicare. Am descoperit ca pot face lucruri dragute, chiar daca nu la fel de complicate ca in magazin, dar am alta placere cand spun ca hana respectiva este facuta de mine.

De data asta am pregatit un cadou mai special si, pentru ca mai dureaza pana il voi darui, m-am gandit sa vi-l arat. Pe scurt, o prietena buna urmeaza sa nasca si m-am gandit sa-i pregatesc ceva mai deosebit pentru a-i oferi fiicei ei atunci cand o vom cunoaste:Acum ceva timp i-am tricotat o pereche de botosei galbeni (pe care i-am trimis deja), asa ca acum i-am pregatit si o caciulita asortata:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.


Pentru ca le-am lucrat cu drag si cu gandul la fete si pentru ca zic eu ca mi-au iesit frumusele, sper sa fie unul din cele mai speciale cadouri pe care le vor primi!

Pe masura ce mai termin din proiectele pe care le am in cap, ma gandesc sa vi le mai arat si eventual sa le recuperez si pe cele terminat deja ca sa le fotografiez. Iar daca i-am dat idei vreuneia dintre voi si vreti sa va apucati de treaba asta, va doresc spor, rabdare si inspiratie! Daca aveti nevoie de ajutor sau sugestii, va rog sa ma intrebati.

Ce parere aveti de darul meu? V-ar placea sa primiti astfel de lucrusoare?

(Visited 240 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!