septembrie joi blog cinci ani

Acum cinci ani nu credeam ca treaba asta cu blogul ma va tine atata timp si ca ma voi ocupa si astazi de coltisorul meu online. Cred ca doar de scoala, job si dragoste m-am tinut cu la fel de multa sarguinta, orice hobby am avut pana acum nu m-a pasionat atata timp.

Acum cinci ani nu credeam ca voi ajunge sa imi petrec atatea ore saptamanal scriind, fotografiind, experimentand, interactionand cu cititoarele. Am ajuns la articolul cu numarul 1067, ma straduiesc sa ma tin de programul de patru articole pe saptamana, iar timpul petrecut cu tot ce inseamna lucrul la blog este tot mai mare, dar inca il percep ca pe o relaxare.

Acum cinci ani nu credeam ca pot sa am mai multa incredere in mine, sa-mi expun chipul, trupul, crampeie din viata personala, coltisoare de suflet pe monitoarele atator oameni. Am reusit sa imbunatatesc multe chestii fizice la mine in tot acest timp (iar aparatul dentar e poate cel mai semnificativ dintre ele), dar cel mai important este ca am facut pace cu cele pe care nu pe pot schimba.

Acum cinci ani nu credeam ca peste 10000 de oameni vor intra lunar si vor petrece minute din viata lor citind textele mele. Anul 2015 a venit cu depasirea acestui prag psihologic, care ma onoreaza si ma motiveaza.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Acum cinci ani nu credeam ca blogul va aduce in viata mea oameni saritori, prietene de nadejde si sfaturi primite din suflet. Fie ca e vorba de colegele bloggerite, fie de cititoare ale blogului, exista cateva persoane care mi s-au lipit de suflet, la care tin, cu care imi face placere deosebita sa vorbesc sau sa ma intalnesc. Exista, desigur, ca in orice comunitate offline, si rautati (pe mine m-au cam ferit zeii Internetului de comentarii rautacioase, dar stiu ca ele sunt acolo), dar pe mine ma bucura gandurile bune, criticile constructive si sugestiile venite de la cititoare.

septembrie joi blog cinci ani

Acesta este un fel de text aniversar, de la inceputul saptamanii ma gandesc si astept ziua de 22 august ca sa va spun de ce iubesc eu bloggingul, blogul si comunitatea din jurul sau. M-am gandit si sa marcam aniversarea de cinci ani a blogului, insa deocamdata viata a avut grija sa ma suceasca si nu ma pot gandi la asta inca. Nu-i nimic, ne lingem ranile si mergem mai departe.

Dragi cititoare, va multumesc din suflet pentru toate cate ati facut pentru mine timp de cinci ani!

(Visited 650 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!