Un serial pe care l-am descoperit si urmarit intai in liceu, pe Acasa. Facea parte din programul de duminica dupa-amiaza in timpul scolii, ca sambata seara mergeam de obicei in discoteca (da, pe atunci in lumea mea nu se chemau cluburi, si discoteci) si duminica eram pre moale sa mai fac ceva. Acasa a uitat sa mai achizitioneze si ultimele sezoane, iar viata mea s-a complicat intre timp, asa ca prin facultate l-am scos de pe net si m-am uitat de la primul la ultimul episod.
Ca idee generala, este vorba despre o mama (Lorelai) tanara cu o fata la liceu (Rory) pe care a nascut-o atunci cand era doar o adolescenta si a crescut-o singura intrucat parintii nu au fost de acord cu decizia sa de a pastra copilul. De aici incolo suntem martorii relatiilor lui Lorelai, etapelor prin care cele doua trec pentru a stabili o legatura cu bunicii, maturizarea lui Rory si parcursul ei in perioada liceului si a facultatii, etc, totul asezonat cu replici amuzante si spumoase.
I tell you, in serile reci si friguroase care urmeaza, asta e un serial nemaipomenit de urmarit invelita in patura, sorbind dintr-o ciocolata calda.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!