greys-anatomy-season-1

Am facut o introducere cu serialele pe care le-am urmarit si mi-am tot promis ca voi scrie cateva cvinte despre fiecare.

Nu puteam incepe decat cu Grey’s Anatomy deoarece din cele n-spe seriale pe care le urmaresc acum, acesta este preferatul meu. Informatii despre el se gasesc pe web nenumarate, dar as vrea sa surprind in cateva cuvinte ce imi place mie la el: actiunea se concentreaza asupra unui grup de doctori (care s-a mai schimbat de-a lungul anilor) care se tot combina si recombina intre ei. Medicina si picanterii amestecate cu cateva lectii de viata de la sau prin pacientii pe care ii trateaza la spitalul Seattle Grace. Ca sa nominalizez doar cateva chestii care au loc in film: sex la betie, relatii cu superiori, familii destramate, casatorii, cancer, atac armat, post-it in loc de certificat de casatorie, abandon in fata altarului, despartiti, impacari, noi despartiri, reimpacari si cate si mai cate, cuplu gay, mama adolescenta care isi da copilul spre adoptie etc.

Personajul meu preferat din serial a fost Izzie Stevens, insa ea a parasit serialul in sezonul sase. Totusi exista informatii ca va reveni fugitiv in sezonul curent (sapte) pentru a pune punct relatiei sale cu un alt personaj.

(Visited 105 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!