Completely off topic, noroc ca eu nu am un topic clar definit al blogului, ca despre asta trebuie sa va scriu!

Omul intoarce spatele catre Vodafone!

Ma suna matusa mea acum doua zile voioasa foc pentru ca a gasit cadoul ideal pentru mezina ei, studenta in anul 1, a carei zi de nastere e peste trei saptamani. Imi povesteste ea cum o doamna de la Vodafone a sunat-o si i-a spus ca, pentru ca e client fidel al companiei de noua ani (are chiar doua abonamente), compania vrea sa-i multumeasca si-i face o oferta de zile mari: un laptop la jumatate de pret. Imi citeste matusa ce si-a notat din caracteristicile laptopului oferit: ACER, hard disk de 250, 1 giga de ram, webcam (imaginati-va ca e atehnica si nu stie engleza, deci la partea asta m-am chinuit sa inteleg/amuzat teribil). La final, lovitura de gratie: laptopul valoreaza 1600 lei, dar Vodafone i-l ofera la pretul de 860! Super!

Bineinteles ca e si un schepsis, laptopul vine cu un abonament de 12 euro pe 2 ani, insa era ok pentru ca practic platea calculatorul in rate, dar avea si net. In total, in doi ani costurile se duceau pe la vreo 1700-1800, dar avea si netul si il si folosea in tot timpul asta.

Pentru ca, asa cum va spuneam, matusa-mea si tehnologia=baba si mitraliera, n-am priceput eu ce e cu laptopul ala, asa ca am rugat-o sa-mi dea numarul de telefon al doamnei de la Vodafone sa ii mai cer detaliile tehnice ca sa pot sa-mi dau cu parerea despre performanta laptopului (nu va imaginati ca sunt vreun expert, dar mai stiu cate ceva si unde nu stiu, il intreb pe iub – oricum eu sunt consilierul familiei cand e vorba de schimbat abonamente, ales oferte la cartele, certat cu marile firme la telefon & stuff). Imi spune totusi un detaliu care m-a pus pe ganduri: diagonala de 26 cm. Ajung acasa, iau pliantul care-mi atarna in posta, intru in casa si pun mana pe ruleta, sa vad cati centimetri are ecranul laptopului meu (masuratoarea standard e in inchi, dar doamna s-o fi gandit ca par mai multi daca-s centimetri…). Surpriza: 26 cm inseamna 10, ceva inchi, deci marele laptop promovat de doamna e de fapt un netbook care nu ajunge in niciun caz la preturi gen 1600 lei!!! Vodafone fails once!

Imi cad ochii pe pliantul din posta si ce vad pe prima pagina? Un netbook Acer care corespundea la toate caracteristicile cu cel din oferta Vodafone la pretul de 899 lei!!! Mi se aprind beculetele si ma iau nervii rau de tot! Deci Vodafone ii da unui client fidel un netbook la 860 lei si pretinde ca valoreaza 1600, si-i mai pune in carca si un abonament de 12 euro pentru 2 ani, in timp ce netbook-ul ala e disponibil la Domo cu 899 lei, fara abonament sau alte cele?!?!?!?!?!?

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

I-am spus matusii mele ca asta e o teapa si sa-i spuna doamnei de la Vodafone sa-si bage oferta undeva! Netbook-ul respectiv e disponibile pe site-ul Domo la 898 lei (aici).

Stiu ca de multi ani ofertele companiilor mari nu mai sunt ce erau odata, telefoanele sunt uneori mai scumpe la abonament decat se gasesc la liber, dar totusi, chiar asa de rau am ajuns?!

Si, in incheiere, o ineptie marca Orange: imi expira perioada contractuala peste 3 luni si am intrebat la Shop ce trebuie sa fac daca vreau sa trec pe cartela atunci. Mi-au zis ca nu se poate, ca daca nu mentin abonamentul pierd numarul. Am ramas putin stupefiata: Orange prefera sa piarda clientul de tot decat sa ma lase sa trec pe cartela? Pai nu mai bine ma (tele)portez eu frumos in alta retea cu numar cu tot si cotizez x euro la reteaua respectiva si pastrez si numarul, daca Orange nu vrea sa cotizez la ei x euro credit pe care l-as fi incarcat lunar oricum?!

P.S.: Nu uitati de pensula Miss Taylor Kabuki! Va puteti inscrie la giveaway pana pe 29 mai!

(Visited 113 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!