Intrucat nu am fost prea multumita de tema initial si nici nu stiam exact cum sa fac sa gasesc una pe gustul meu, dupa ce m-a ajutat Anca, am reusit sa schimb tema si sa adaug si o imagine deasupra. Pe mine ma reprezinta mai mult culorile acestea si imi place mult rezultatul, sper ca si voua.
Atehnica cum sunt, am ramas totusi cu o problema: nu stiu cum sa scap de spatiul alb ramas pe lateralele imaginii din antet, care acopera si elementele de design ale temei. Daca aveti ceva cunostinte si putin timp liber, as aprecia ajutorul.
Am preferat sa las lucrurile ceva mai simple pentru ca nu sunt foarte priceputa in programele de editat poze, iar la calculator stiu chestiile de baza care tin de utilizarea zilnica si cateva lucruri despre reinstalat sistemele de operare. Timpul limitat oricum nu mi-ar fi permis sa aprofundez acum.
Sper sa va placa si, daca aveti alte sugestii despre cum as putea sa imbunatatesc aspectul sau functionalitatea blogului, le astept cu drag si sper sa ma descurc sa le aplic!

(Visited 86 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!