De fiecare data cand fac cate o pauza, imi zic ca nu mai las asta sa se intample, dar uite ca tot apare cate o chestie care sa-mi distraga atentia.
Ce am tot facut saptamana asta de am tras chiulul asa? Pai in primul rand am rezolvat o problema spinoasa, care ma macina de mult timp si din cauza careia mi s-a intamplat sa ma trezesc noaptea si sa nu mai pot adormi: MI-AM ALES ROCHIA!
Pana cand voi intra efectiv in posesia ei va mai dura, deocamdata trebuie sa incep maratonul dupa pantofi (si aici cer ajutorul cititoarelor din Bacau – if any – poate imi recomandati vreun magazin unde am sanse sa gasesc pantofi albi/ivorii, cu toc de 5-6 cm la pret decent) pentru ca ulterior sa i se dea lungimea finala.
Pe langa asta, mai am lucrarea de dizertatie la care trebuie sa ma inscriu si pentru care tocmai am obtinut acordul profesoarei coordonatoare.
Cand am intrat pe blog si am vazut de cand n-am mai scris, m-au apucat regretele si am inceput sa scriu la rubrica pe care incerc sa o tin saptamanal, dar de indata ce am terminat postul respectiv, am zis ca intai trebuie sa ma scuz si sa ma explic, si apoi sa continui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

P.S.: Insigna putea la fel de bine sa zica I’m busy, I’m looking for excuses, dar pur si simplu nu m-am putut auto-indemna sa scriu… Patiti si voi chestii de genul asta?

(Visited 54 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!