world selfie

Daca esti pe Instagram, probabil ca deja ai postat cel putin un selfie! Daca nu, fie ca le iubesti, fie ca le urasti, nu prea le poti ignora pe Facebook, zic bine? Poate te-ai gandit vreodata de ce exista selfies, la ce folosesc si ce vrea protagonistul sa transmita. Nu pot da eu un raspuns atotcuprinzator, dar clar pot sa-ti spun de ce fac eu selfies: pentru ca vreau sa transmit o atitudine, un zambet, un mesaj si pentru ca uneori sa scriu pe blog nu e suficient si trebuie sa-mi citesti ochii si nu cuvintele!

Sunt cei care-si fac selfies narcisisti? Poate putin, dar pana la urma nu numai despre asta e vorba si toti suntem macar putin vanitosi! Un selfie poate dezvalui pana la urma si un strop de vulnerabilitate, de inocenta, de pasiune – nu e doar o imagine sau un chip incarcat de machiaj.

Si apropo de machiaj, chiar nu am nevoie de prea mult pentru a-mi transmite mesajul increzator intr-o fotografie: tenul joaca rolul unei panze curate si vreau doar un strop de culoare pe buze…

loreal color riche velvet rose

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

loreal color riche velvet rose

… si de gene bogate care sa atraga atentia asupra unei priviri expresive!

loreal miss manga

loreal miss manga

Ce vreau eu sa va arat astazi este ca de fapt cheia unui selfie reusit nu e numai un machiaj de milioane sau doar un background sofisticat: un selfie este o reflexie a increderii in sine!

Restul e doar atitudine – indiferent din ce colt al lumii as veni!

Pot fi o frantuzoaica misterioasa:

loreal color riche velvet rose

Sau o rusoaica cu o privire patrunzatoare:

loreal miss manga

Sau o adolescenta americana careia nu-i pasa de zambetul ei metalic:

loreal color riche velvet rose

Sau o romanca cu o privire calda si un zambet primitor:

loreal miss manga

Intr-o lume haotica in care suntem atat de diferiti unii de altii, zambetul si o privire calda fac parte din limbajul universal si chiar nu au nevoie de Google Translate!

Voi ce parere aveti despre selfies? Care e secretul unui selfie reusit?

P.S.: Acest articol a fost scris pentru Scoala de Beauty Blogging L’Oreal. Celelalte teme din cadrul acestui proiect sunt:

(Visited 1,161 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!