Fond de ten L’Oreal True Match Nude

Am tot văzut fondul de ten L’Oreal True Match Nude folosit de câteva din fetele pe care le urmăresc demult, din timpurile de început ale blogului, iar ceea ce m-a convins să-l cumpăr a fost textura aproape imperceptibilă pe ten. Am profitat de un tichet de reducere de la DM și l-am luat de acolo prin aprilie cu aproximativ 60 de lei, de la 80 de lei cât e în mod normal.

Cum arată și cum se prezintă fondul de ten L’Oreal True Match Nude

Pipeta cu care este prevăzută sticla fondului de ten L’Oreal True Match Nude

L’Oreal True Match Nude are un recipient din sticlă, cam ca toate fondurile de ten L’Oreal, și este prevăzut cu pipetă. Trebuie să recunosc, nu-mi place, mi se pare mult mai practică dozarea cu pompiță, tind fie să picur pe unde nu trebuie, fie să ating marginile sticlei, mai ales cât tip sticla e nouă și aproape plină.

Textura fondului de ten L’Oreal True Match Nude

Textura produsului e destul de lichidă, un singur fond de ten mai lichid de atât am avut, și anume by Terry Hyaluronic Hydra Foundation. Cu degetele nu-mi place cum se aplică, metoda mea preferată rămâne burețelul Beauty Blender, cu el mi se pare că arată suficient de natural și imperceptibil și fondurile de ten mai dense și cu acoperire mai mare, cum ar fi Beauty Blender sau Estee Lauder Double Wear.

Am citit denumirea oficială de serum redensificator și trebuie să recunosc că nu-l folosesc pentru proprietățile de îngrijire a pielii, am un alt arsenal pentru asta. M-am orientat strict după acoperirea mică și naturală când l-am ales. Pentru mine, produsele astea hibrid, makeup+îngrijire sau makeup+protecție solară nu pot excela la ambele capitole (de aceea folosesc SPF separat sub fondurile de ten, nu mă bazez pe protecția solară oferită de produsele de machiaj, după cum scriam aici).

Cum arată pe ten L’Oreal True Match Nude?

Am pus una lângă alta o fotografie cu tenul după ce am aplicat produsele de îngrijire și protecția solară, și una cu tenul acoperit cu un singur strat de fond de ten L’Oreal True Match Nude, aplicat cu burețel umed. Nu este pretențios la aplicare, merge de minune pentru machiajele nebibilite, făcute în grabă.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Sunt fericita deținătoare de cearcăne, mici semne de la coșuri și pistrui. Nu am semne mari de acoperit, de aceea optez să nu am acoperire mare. Chiar și când folosesc fonduri de ten mai dense, cum este Estee Lauder pe care îl menționasem mai sus, le aleg pentru rezistența mare pe ten și le aplic într-un strat cât mai subțire, pentru că prefer ca pe imperfecțiunile care încă se mai văd, să aplic concealer și corector, după metoda Lisei Eldridge de pinpoint concealing, adică aplicarea punctuală a corectorului pe semnele pe care le dorim acoperite. Fotografia de mai sus este doar cu fond de ten, ulterior am venit cu un strop de corector aplicat cu pensula Sephora despre care scriam aici.

Mie îmi place atât felul în care arată pe piele, cât și adaptabilitatea nuanței – eu având pielea foarte deschisă, dar cu subton neutru/olive, am dus lipsă de astfel de fonduri de ten în urmă cu ceva ani, când cam toate nuanțele deschise aveau subton roz, poate vă amintiți, și eventual nu erau suficient de deschise cât să nu se vadă trecerea între gâtul nemachiat și tenul machiat.

Rezistența pe timpul zilei a fost bună în vremurile în care l-am testat eu. Având acoperire mai mică și într-o nuanță adaptabilă, nu mi se pare evident că s-ar șterge de pe undeva. Știu sigur că de pe aripile nasului se duce cel mai repede (mulțumesc, rinită alergică), de acolo dispare orice produs aș folosi pe ten.

L-am aplicat până acum peste două spf-uri, *IsnTree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50*, pe care l-am folosit până să vină căldura, și peste *La Roche Posay Anthelios UVMune SPF 50*, fostul Shaka (cu review aici), care e opțiunea mea de vară, având protecția UVA cea mai ridicată din câte am găsit eu. Mi se pare că se potrivește bine peste ambele SPF-uri cu care l-am testat eu.

Acesta a fost machiajul complet pe care l-am purtat în ziua în care am făcut fotografiile, am pus: concealer It Cosmetics Bye Bye Undereye, blush Benefit Dandelion, iluminator Becca Moonstone, pudră Charlotte Tilbury, niște farduri la ochi din paleta Urban Decay Naked Reloaded (ultimele patru produse au review pe scurt aici), dacă tot am mai avut niște timp la dispoziție, *Catrice Power Full 5* și *creion Nyx Peekaboo Neutral* pe buze, gelul Inglot AMC pe sprâncene (review aici) și rimel Catrice Lift Up, un amestec de produse accesibile și mai scumpicele, despre care plănuiesc să scriu și pe blog. Dacă vă interesează un produs anume, cu prioritate, vă rog să-mi lăsați sugestiile voastre în comentarii.

Ca să concluzionez în privința fondului de ten L’Oreal True Match Nude, aș zice că e un soi de my skin but better. Îl găsiți în supermarketuri care comercializează produse L’Oreal sau puteți pândi prețuri mai bune online, pe *Emag* (71 lei) sau *Notino* (unde momentan e 57 lei, redus de la 76).

Sunt tare curioasă dacă

ați încercat fondul de ten L’Oreal True Match Nude sau aveți vreun alt fond de ten potrivit pentru purtarea zilnică și aplicare rapidă?

(Visited 1,019 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!