Pe data de 1 septembrie eu si sotul meu am fost nasi, acesta fiind unul dintre motivele activitatii slabe de pe aici din perioada dinainte si putin dupa aceasta data. Mi-am cumparat tinutele din timp, am cautat cateva idei pentru a ma inspira in aranjarea parului (desi n-a iesit ce voiam eu, macar coafura mi-a rezistat pana a doua zi dimineata), insa in privinta unghiilor n-aveam nicio idee. Stiam sigur ca nu mai voiam clasicul french, pe acela l-am purtat la nunta mea si fina mea urma sa-si faca acelasi tip de manichiura.

Inarmata cu cateva poze de pe Pinterest, m-am dus la manichiurista, am ales impreuna culorile pentru a reproduce ideea unei manichiuri de acolo si iata cu ce m-am prezentat:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Oja folosita e OPI Meet Me On The Starferry, un roz mai inchis imbogatit cu un sclipici bej, argintiu si auriu, din ce am observat eu. Mi se pare o culoare tare complexa, nu e nici sidefata, nici cu sclipici, e ceva intre, tare special dupa parerea mea si, daca voi avea ocazia, cred ca mi-as cumpara aceasta nuanta. O puteti observa mai bine aici:

(sursa)
Poza care ne-a inspirat a fost aceasta:

(de aici)

Si ca sa respectam modelul, manichiurista mi-a decorat varfurile unghiilor cu un lac cu sclipici argintiu no-name si-asa am ajuns la rezultatul final pe care l-am prezentat mai sus.

In curand o sa primesc si pozele de la nunta. V-ar placea sa va arat cateva?

Ce parere aveti de nuantele alese pentru unghii?

(Visited 174 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!