Tot planuiam sa scriu despre dizolvantul Kallos demult si-am tot neglijat. Insa am citit des in ultimul timp la bloggeritele de beauty ca ojele cu sclipici le dau batai de cap cand trebuie sa le stearga si am zis ca e cazul sa va prezint produsul acesta, solutia mea pentru toate ojele, dar mai ales cele cu sclipici!

Descrierea lor:

Parerea mea: Dintotdeauna am avut probleme din cauza cuticulelor (in mare parte, provocate de mine, bineinteles!) si m-am gandit sa folosesc un dizolvant fara acetona pentru a nu le usca atat de tare. Dizolvantul Kallos este pe baza de ulei si este singurul dintre cele folosite de mine (mass-market, dintre cele mai ieftine, recunosc) care nu mi-a uscat unghiile si cuticulele.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Este si foarte spornic deoarece, o data aplicat pe discheta demachianta, nu se evapora de pe aceasta! Din acest motiv este foarte bun pentru ojele cu sclipici, eu il aplic pe discheta, tin cateva zeci de secunde discheta pe unghie si apoi sterg mult mai usor oja. Daca e nevoie mai insist pe sclipici, insa procesul este mult mai usor decat in cazul unui dizolvant normal pe baza de acetona.

Trebuiesa va previn sa aveti grija ce atingeti cat aveti urme de dizolvant pe degete deoarece topeste putin plasticul. Eu am pus mana pe anumite obiecte si am observat ca mi-am lasat amprentele pe ele… Solutia adoptata este de a nu apuca nimic decat cu servetelul si sa ma spal pe maini imediat ce termin operatiunea de stergere a unghiilor.

Ambalajul este prietenos, iar sistemul de dozare este preferatul meu, un capacel pe care il apas si se ridica partial, ceea ce face practica deschiderea si inchiderea sticlutei, chiar si daca am unghiile proaspat ojate.

Pretul sau este de 5 lei, sticluta are 100 ml de produs. Prima sticluta mie mi-a ajuns aproape un an, in conditiile in care imi sterg unghiile saptamanal macar o data. Acum sunt la a doua sticluta si nu cred ca voi renunta prea curand la el.

Verdict: YES! Este cel mai bun dizolvant de oja folosit de mine si are un pret foarte prietenos, asa ca vi-l recomand cu mare drag!

(Visited 485 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!