Ca sa-mi mut atentia de la rimelul pe care mi-l doresc, am zis ca e cazul sa scriu despre unul pe care il folosesc: Max Factor False Lash Effect. Vinovata pentru achizitie e Andreea, o invinuiesc public ca m-a facut sa mi-l doresc desi e mult mai scump decat standardul meu (63 lei la Sephora). Norocul mi-a suras cand l-am gasit in Olanda, la o promotie, costa 10 euro, deci aproape 2/3 din pretul pe care l-as fi platit in Romania.

Tubul e grasunel, confortabil de tinut in mana si cred ca a fost conceput astfel tocmai ca sa completeze ideea de gene lungi si pline. Are o perie mare, cu perisorii desi, scurti, dispusi organizat pe randuri:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 Genele mele naturale sunt lungute, dar destul de decolorate la varfuri, asa ca imi trebuie neaparat rimel ca sa le definesc. Pentru acest review, am uitat sa le fac o poza nude, dar le puteti cauta aici. In schimb, False Lash Effect face o diferenta notabila in aspectul lor:

 

 

In general, mi-au placut majoritatea rimelurilor pe care le-am folosit si nu sunt foarte pretentioasa: trebuie doar sa nu fie foarte gros, caci daca e lichid, stiu ca in cateva saptamani o sa ajunga la consistenta ideala, chiar daca la inceput ma chinui putin. Trebuie sa recunosc ca Max Factor a conceput o formula echilibrata: False Lash Effect a avut o consistenta numai buna de la inceput! Este desfacut de aproape doua luni si nu s-a schimbat deloc.

Peria mare ridica toate genele din cateva miscari, insa bineinteles ca reusesc uneori sa-mi decorez si pleoapa, nu doar genele cu rimel. Asta mi se intampla mai mereu insa, indiferent de produs si de brand, de ma intreb si eu cum pot sa ma dau cu rimel de 13 ani si inca sa ma mai murdaresc?!

Imi place mult acest rimel, nu stiu cum o sa negociez cu mine insami cand o sa-l vreau din nou ca, asa cum am mai spus, e scumput, iar eu nu cheltui de obicei mult pe rimeluri pentru ca obtin rezultate bune cu majoritatea. Acesta insa ma face sa-l doresc iar…

(Visited 1,859 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!