M-am grabit sa scriu articolul lunar despre reviste cu cadouri pentru ca am primit un pont de la o draga prietena, cititoare si bloggerita, Cristina, despre care mi-am zis ca e bine sa aflati cat mai repede, in caz ca vreti sa profitati de oferta.

Asadar, luam la puricat putinele reviste de august aparute, si daca mai apar si altele interesante si nu sunt pe felie, stiti deja ca m-as bucura sa imi scrieti noutatile in comentarii, astfel incat si celelalte cititoare sa afle despre ele.

Nu e o revista cu cadou, ci un abonament la 6 reviste cu cadouri! Glamour are o oferta de abonare foarte misto: te abonezi la urmatoarele 6 numere (septembrie – februarie) si primesti cadou 3 produse Ivatherm: crema Una (50 ml), gelul de curatare Ivapur (100 ml) si servetelele demachiante (25 bucati). Abonamentul costa 45 lei, iar valoarea produselor oferite este de 190 lei, pe langa pretul revistelor, asadar mi se pare o oferta chiar misto. Mie imi plac multe dintre produsele Ivatherm, de curand am terminat o crema de ochi din gama Una si i-am facut review, dar mai pe la inceputurile blogului am avut-o si pe cea pentru ten si am scris parerea mea despre ea aici.

Produsele se primesc in luna septembrie, impreuna cu primul numar al revistei din abonament, mai multe detalii despre oferta gasiti pe site-ul oficial.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Revenim acum la oile noastre, adica acele cadouri inserate in reviste si, ca sa terminam cu Glamour (10,90 lei/12,90 lei), numarul de august include un antiperspirant *Gerovital* H3 full size, in patru variante din care sa alegem.

De asemenea, Unica (10,90 lei/19.90 lei) contine un cadou sub forma de carte: 250 de idei de incercat intr-o viata – pentru cupluri, scrisa de Elise de Rijck. Pesemne ca vrea sa ne dea material pentru vacantele in doi cu asa un titlu!

*******

Acestea sunt revistele cu cadouri aparute pana in acest moment si astept cu interes si urmatoarele lansari.

Ce reviste cu cadouri va tenteaza?

★ Beauty Blogger
★ Skincare Addict
★ Coffee Lover
★ 30
★ Bacau
★ adina@septembriejoi.com

(Visited 2,061 times, 1 visits today)