Aproape ca treceam in luna ianuarie peste vestile despre reviste daca nu aparea ceva interesant fix pe ultima suta de metri.

reviste-cu-cadouri-ianuarie-2016-avantaje-viva

Revistele glossy nu s-au intrecut in a oferi cadouri cititoarelor, insa doua dintre ele s-au gandit ca in zilele friguroase de iarna, cititoarele se vor bucura, pe langa lectura placuta, si de un produs cosmetic. Avantaje (8,90 lei/14,90 lei) include un exfoliant mecanic sau un unt de corp de la Thai Spa, iar proaspat aparuta revista Viva (8.90 lei) contine un lac Essence Special Effects. Mie mi se pare foarte misto, varianta argintiu-colorata ati vazut-o printre preferatele pentru manichiura din 2014 si… mai multe nu va dezvalui deocamdata. Nu am vazut inca revista la chioscuri, asa ca nu stiu daca si varianta cu insert costa la fel ca cea fara, dar sper sa ma ajutati voi daca ati apucat sa o cumparati sau sa o vedeti. Oja e disponibila doar pe albastru, revista costa 8,90 lei cu tot cu oja si mi se pare misto si varianta pe albastru, si pretul.

reviste-cu-cadouri-ianuarie-2016-cosmopolitan-unica

Cosmopolitan si Unica s-au gandit la amatoarele de organizare si planificare: impreuna cu revista Cosmopolitan (8,90 lei) gasiti un calendar de birou pentru 2016 de la Kendra, iar Unica (10,90 lei) ofera un calendar Splend’Or pentru 2016 si albumul Alexandrei Usurelu, La Capatul Lumii

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

reviste-cu-cadouri-ianuarie-2016

reviste-cu-cadouri-ianuarie-2016-2

Celelalte reviste nu includ cadouri, iar despre mostre nu am vesti inca, dar poate ma ajutati voi cu informatii, in cazul in care ati cumparat vreuna dintre ele. Ce se intampla doctore si Harper’s Bazaar vin in editii duble, pentru decembrie-ianuarie, respectiv ianuarie februarie.

Revista Viva ma tenteaza cel mai tare si tot ea a fost cea care m-a facut sa-mi iau indemnul sa va povestesc despre revistele cu cadouri din ianuarie. Astept cu interes editiile de februarie, pentru ca doar cateva saptamani ne mai despart de ele, cam in doua saptamani incep sa apara si mi-a cam lipsit sa impartasim noutati si impresii despre reviste cu cadouri.

Ati cumparat / veti cumpara reviste cu cadouri sau fara in ianuarie?

(Visited 2,731 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!