Sunt 6 ani de cand ne-am luat cu acte, fix azi. Acum 6 ani, cred ca zbarnaiam prin casa alor mei incercand sa pun la punct una, alta. Acum zbarnai prin casa proprie, in jurul Copilei, incercand sa-mi termin cafeaua in timp ce jucam cucu bau si ea rade in hohote.

Ne-a umplut casa cu zambete, plansete (da, vin si astea la pachet), gangureli, avem lucruri de bebelus peste tot si tresarim la orice sunet auzit prin monitor. Ea e minunea noastra, iubita noastra, fetita noastra cea grozava, cea care ne-a adus temeri, dar si inimi mai mari, a venit si ne-a gasit inspaimantati, am adus-o acasa si ne-a transformat in indragostiti!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ma incearca diverse emotii azi, ganduri retrospective, de parca incerc sa cuprind tot ce s-a intamplat si tot ce s-a schimbat in acest rastimp, cat am crescut in toti anii astia. Nu stiam ca sunt in stare sa fiu o femeie maritata si, maritata fiind, am aflat ca nici nu trebuie sa fiu ca mama, reperul meu suprem si standardul la care nu credeam ca pot ajunge. In continuare mai dau cate-o zbranca in bucatarie, mai uit sa cumpar paine sau sa duc gunoiul, deci poti sa fii maritata si sa nu le faci perfect pe toate. In continuare imi place sa ma alint ca un copilas, sa fiu rasfatata, sa mi se aduca o cana cu ceai cand ma simt rau – si asta nu ma face o sotie rea, ci un partener cu nevoi. Eu si el, noi doi, care am creat-o pe ea, sa o crestem si sa o iubim.

Scriu randurile astea pe fundal de gangureli bebelusesti, unele fraze imi par cam fara sens sau rupte de context, sunt efectiv sirul gandurilor, un rant pricinuit de-o data cu semnificatie pentru mine, din suflet… pentru sufletele care ma urmaresc. Pentru ca simt ca-n ultimele luni m-am lasat mai putin descoperita pe blog ca om si imi doresc ca asta sa se schimbe. Pentru ca am nevoie de cititorii mei si cititorii mei au nevoie de o persoana in spatele blogului, nu doar de scriitura. Asa ca aceste randuri sunt cu gandul la ei doi, oamenii cei mai importanti din viata mea, pentru cititorii mei, oameni despre care nu am stiut intotdeauna cat de importanti sunt in viata mea.

Va urma…

(Visited 1,897 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!