Va explicam eu aici ca unul din lucrurile notate pe lista de “to do in Bucharest” era o vizita in DM si ca gasisem un nou magazin cu reduceri. Ieri m-am infiintat foarte entuziasmata acolo, dupa ce mi-am petrecut ceva timp dimineata citind reviews ale diverselor produse ca sa ma inspir la cumparaturi.
 Ma apucasem de cautat produsele de pe listuta cand m-am trezit in fata standului Max Factor si mi-am amintit ca imi doream un ruj Lipfinity pentru nunta, deoarece acesta e rezistent la transfer. Am stat vreo 10 minute in fata standului, incercand testerele pe mana si, intr-un final, m-am hotarat la una din nuante.
Cand am ajuns la casa, produsul asta nu era citit de catre POS. O angajata l-a luat, a facut ce trebuia si, cand s-a intors, mi-au spus pretul inregistrat de aparat: 49,9 intreg si 39,9 lei redus cu 20%. La faza asta am ramas cam perplexa pentru ca la stand pretul afisat era de 39,9 lei si toate produsele din magazin aveau afisat pretul intreg si nicidecum pretul redus, asa cum incerca sa ma abureasca casiera. Am rugat-o pe doamna sa verifice pretul din nou, insa mi-a explicat ca nu are de ce, ca pretul de la casa e cel corect si ca unul din angajatii noi a pus un pret gresit la raft.
Auzind astfel de scuze, i-am zis doamnei ca voi reveni cand termina de fixat preturile la produse si am plecat, enervata ca am pierdut un sfert de ora si am fost mintita pe fata… Stiam de mai mult timp ca DM este un supermarket mai scump si ca nu merita sa cumpar de acolo decat produsele proprii, precum Alverde sau Balea, dar chiar asa sa incerce sa ma fraiereasca pe fata?!
M-am consolat cu celelalte produse achizitionate, toate Alverde, care vor intra in uz cat de curand si despre care va voi scrie.
Pana atunci, nu uitati sfatul meu: verificati daca pretul de la raft coincide cu cel de pe bon. Daca rujul ar fi intrat din prima pe bon, cel mai probabil nu as fi realizat teapa pe care mi-as fi luat-o…

(Visited 274 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!