N-am avut niciodata rubrica de preferate lunare pe blog, desi stiu ca e un concept popular de foarte multi ani pe bloguri si Youtube si pot sa inteleg de ce. Nu stiu sa zic cu exactitate de ce nu am intrat in joc, cred ca m-as fi repetat destul de mult sau m-ar fi incurajat sa incep prea multe produse de acelasi tip, lucru care ma enerveaza (chiar daca nu ma pot abtine uneori).

Cert e ca uneori sunt produse despre care nu apuc sa povestesc pe blog, dar pe care le folosesc si imi plac tare mult, asa ca, daca vi se pare o idee buna, le-as reuni sub titulatura asta sau poate imi vine o idee mai buna de titlu (sper) si pe care as vrea sa vi le prezint cand se aduna suficiente.

Asadar, azi am cateva chestii de par, ceva de corp si ceva de buze, dupa cum ati putea vedea, si mi se pare asa, un soi de arsenal de mama grabita.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

*Crema de corp Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual* cu avocado si galbenele a aparut in viata mea cand incepea sa se incalzeasca afara, prin mai. Ignorasem complet aspectul picioarelor mele de cand am nascut, ma mai epilam din cand in cand pe apucate, deci timp de crema macar dupa epilat nu aveam. Insa cand am primit-o pe aceasta si cu zilele calde batand la usa, am zis ca e un semn, asa ca am pus crema langa pat. E drept ca n-am reusit s-o folosesc chiar zilnic, dar m-am dat cu ea mult mai des decat ma asteptam, cred ca s-a dus jumate si am folosit-o exclusiv pe picioare.

De ce doar pe picioare? Pentru ca e parfumata, pentru ca uneori fix dupa ce ma dadeam, Copila scancea in pat si crema n-apuca sa intre in piele, asa ca pe trunchi si pe maini nu am folosit-o ca sa pot sari la alaptat sau sa pot lua fetita in brate. Imi place mirosul, e suficient de discret pentru o mama care alapteaza, si in curand ajung sa folosesc si *gelul de dus* din aceeasi gama. Iar ca putere de hidratare, mi se pare suficient pentru o piele usor uscata ca a mea.

Si ca sa raman in sfera hidratanta, continui cu ajutorul meu de nadejde de prin luna decembrie, cred, *balsamul de buze Nivea Cherry Shine*. In 6 zile din 7 cred ca il aplic pe buze, in locul oricarui ruj pentru ca da buzelor o tenta roz suficient cat sa ma faca sa arat sanatoasa. Il port mereu in rucsac, si de obicei ajung sa ma dau cu el pe scari, cand ies la plimbare cu Copila.

Este si usor hidratant, dar nu mi se pare genul de balsam de buze de folosit cand ai buzele foarte crapate. Este in schimb perfect de aplicat pe fuga, ofera si un pic de hidratare, si un pic de culoare si cred ca merge la orice ten nuanta sa.

Trecem la par si, totodata, la unul din cele mai inspirate cadouri de ziua mea: fixativul Moroccanoil. L-am primit de la Julie cu referinte foarte bune, n-am stiut atunci ce bine imi va prinde dupa sosirea Copilei. Dupa nastere am trecut intai printr-o faza de cadere masiva a parului, dupa care m-am umplut de fire scurte si rebele, iar fixativul asta m-a scos din incurcatura de fiecare data, domolindu-le.

Ce imi place la acesti fixativ e ca arata natural si nu incarca parul tare, eu il folosesc aproape in fiecare zi, dar ma spal o data pe saptamana pe par. N-as putea pune alt strat in fiecare zi daca mi-ar incarca parul. Imi place mult, e nevoie de foarte putin si dupa muuulte luni de folosire zilnica, mai am suficient.

Si tot in sfera parului ramanem pentru ca, desi eu umblam aproape mereu cu parul desprins, de cand am nascut, il port mai mereu prins. Bebelus in brate si parul desfacut nu e o combinatie de succes, insa cand stai atat de mult cu parul prins, nici nu-l poti prinde cu orice. Eu am si parul des, asadar mi se intampla frecvent sa ma doara capul din cauza stransorii, ca sa nu mai zic de firele rupte. Asadar, am trecut pe *Invisibobble* si sunt foarte multumita de ele.

Am un set pe auriu si unul pe maro,  n-am folosit decat cate un elastic din fiecare si le am de prin decembrie. Imi place in primul rand pentru ca imi prinde bine parul, fara sa smulga fire si fara sa lase urme de elastic prin par, in cazul in care, prin nu stiu ce miracol, ma hotarasc sa stau cu el desprins.

Si ca sa adaug ceva non-beauty related, am un canal de Youtube pe care l-am urmarit toata vara – am vazut absolut toate videoclipurile. Este vorba de canalul Lorenei Buhnici, care intervieveaza diverse personalitati din domenii diferite. Imi plac discutiile lor, imi place atitudinea ei relaxata, intrebarile documentate. Pur si simplu ma relaxeaza, chiar si sa urmaresc oamenii pe care nu ii cunosteam dinainte, descopar idei si perspective noi.

Acestea sunt, momentan, lucrusoarele mele preferate care nu primesc suficienta atentie pe blog. Daca vi se pare interesant, voi mai reveni cu o noua serie, de indata ce adun 3-4, cat sa avem de-un articol pe blog.

Voua ce va place zilele astea?

(Visited 783 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!