Avem o multime de bloggerite talentate in Romania care ne uimesc cu machiajele realizate de ele folosind produse mai mult sau mai putin accesibile tuturor. Indiferent de marca produselor folosite, majoritatea au spus la un moment dat ca unul din secretele reusitei lor sunt pensulele!

Citind mult despre pensule, am fost curioasa sa incerc si eu cateva si sa renunt la bureteii clasici. Bugetul fiind mai mic, m-am indreptat catre produse ieftine si mi-am comandat cateva ELF Essentials si Studio si, intr-adevar, incep sa inteleg si eu despre ce vorbesc fetele.

Bineinteles ca mi-as dori mai mult, pensule multe si cat mai bune. De aceea, cand am citit la Jules despre programul de afiliere al firmei Sigma, mi-a placut ideea de la care s-a pornit, si anume ca, daca se realizeaza o comanda plecand de la bannerul postat pe blogul unui afiliat, respectivul primeste un voucher care valoreaza 10% din totalul comenzii pentru el si inca unul care va fi oferit ca premiu la n giveaway. M-am gandit, insa, ca sansele ca cineva sa comande sunt oricum reduse, iar sansele ca acea comanda sa fie plasata de pe blogul meu sunt de-a dreptul minime.

De curand insa am aflat despre un alt cadou pe care Sigma il ofera persoanelor inscrise in program: o pensula pentru sine si una pentru a fi oferita ca pemiu intr-un giveaway.

Am zis ca asa mai merge! Asadar, sper ca toata treaba functioneaza (deja v-am scris aici despre un giveaway care are ca premiu pensula F80 si care sper ca a pornit tot in felul asta) si ca in curand sa va pot oferi cadou o pensula si poate chiar vouchere!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Sper ca acest lucru nu va fi interpretat gresit, da, e vorba pana la urma de reclama, insa vreau sa avem toate ceva de castigat din treaba asta. In afara de stimulentele despre care v-am povestit, nu sunt platita pentru ceea ce scriu si nici pentru banner-ele afisate pe blog, cand am primit produse spre testare mi-am expus parerea sincera si am mentionat ca produsul a fost primit, asa ca sper ca nu va va deranja existenta banner-ului.

Aveti pensule Sigma? Ce parere aveti despre aceasta firma?

(Visited 88 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!