Intrucat am un program mai haotic saptamana asta si parintii lui iub vin maine pe la noi, m-am apucat de dimineata de treaba, am gatit, am facut curatenie, am spalat, am calcat si alte asemenea (stati linistite, i-am lasat si lui de facut, nu mai traim demult in epoca sclaviei, nu? :D)
De la 7 la 10 am fost asadar hiper-ocupata si cand am terminat, zic: hai sa fac un dus si sa mai stau si eu un pic degeaba, sa vedem cum e. Intrata in baie, m-am gandit sa mai am putina grija de pielea mea, asa ca am inceput sa ma frec de zor cu ulei de masline si zahar. Cand sa ma clatesc, observ ca pe masura ce coboram eu cu clatitul, presiunea apei calde scadea simtitor… Ooops, pana jos apa mea era rece ca gheata.
Problema e ca nu am mai apucat sa ma sapunesc si sa curat si uleiul de pe corp, abia am dat jos zaharul, si ala cam cu apa rece. De mentionat ca eu nu fac dus cu apa rece nici cand sunt 40 de grade afara, tot trebuie sa o mai imblanzesc cu putina apa calda. Acum s-au dus cele 40 de grade demult, asa ca n-aveam niciun chef sa inghet in cada. Asa ca m-am enervat, am iesit din baie cu ramasitele de ulei de masline pe corp, m-am imbracat cu un halat de bumbac, gandidu-ma ca macar uleiul ala o sa faca bine pielii.
Sper doar ca pana plec eu la serviciu sa vina apa calda, ca sa pot sa-mi fac un dus ca lumea… Pare totusi ca a fost oprita de undeva de pe scara, ca parca prea s-a luat din senin si pe neanuntate.
Pana atunci insa, mai citim un blog, mai scriem ceva frumos langa o cana de frappe cu lapte. Bine ca macar am avut timp sa-mi termin treburile prin casa pana sa se ia.

UPDATE: N-a mai venit apa, asa ca nu m-am mai putut spala inca odata. Totusi, spre supriza mea, pielea nu e uleioasa, are intr-adevar o pelicula mai grasa, dar pare ca e de la crema.
Cum azi e cald si frumos, o sa port fusta, iar luciul ramas pe picioare o sa le faca sa arate super! Pana la urma, tot raul spre bine.

(Visited 146 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!