Mi-am propus sa scriu despre mai multe aspecte ale vietii din perspectiva feminina, insa am cam neglijat latura aceasta. Ce m-a determinat sa imi indrept comportamentul este faptul ca abia am putut lasa din mana cartile despre care urmeaza sa scriu:

Mi-au fost recomandate de mai multe persoane care mi-au marturisit ca nu le mai puteau lasa din mana. Cele doua volume fac parte dintr-o trilogie, ultima parte a aparut foarte recent, asa ca persoana care mi le-a imprumutat nu a reusit sa o cumpere inca.
Actiunea se desfasoara intr-un regim totalitar, oprimant care, pentru a demonstra oamenilor ca sistemul in care traiesc e mai presus decat orice, organizeaza in fiecare an o manifestare numita Jocurile Foamei, care presupune inchiderea intr-o arena a douazeci si patru de tributuri, tineri cu varsta intre 12 si 18 ani dintre care numai unul va scapa cu viata. Fiecare dintre ei va trebui sa  lupte pentru viata atat cu propriile limite si cu ceilalti concurenti, cat si cu Creatorii-de-joc, “orchestratorii arenei”, care vor avea grija sa curga sange. Aceasta editie va aduce cu sine o schimbare neplanificata de creatorii-de-joc si care nu va fi prea bine primita de catre conducerea tarii.
Ca sa va spun despre cea de-a doua, ar trebui sa dezvalui din sfarsitul primului volum si nu sunt sigura ca e bine pentru ca secretul acestei trilogii este tocmai suspansul. Eu le-am citit in cateva zile pe amandoua, m-am oprit doar atunci cand era necesar si abia asteptam primul ragaz sa mai citesc putin si sa vad ce se mai intampla. E o mare diferenta de la chick-lit, adica ce am citit eu lately, insa nu cred ca mi s-a mai intamplat prea curand sa citesc mai bine de o mie de pagini in trei zile.
Astept cu nerabdare si ultimul volum:

De asemenea, am descoperit ca toate cele trei volume sunt disponibile la un pret promotional:

  • Jocurile Foamei: 10 lei (de la 29,9)
  • Sfidarea: 30,51 lei (de la 33,9)
  • Revolta: 22,43 lei (de la 29,9)

Cum va plac review-urile de carti, cat mai detaliate sau fara a dezvalui din actiunea cartii?

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

(Visited 75 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!