Eu nu stiu, zau, cum pot sa aman atat de mult sa scriu despre produsele pe care chiar le iubesc, le folosesc si le cumpar des.

O dragoste cu vechime de acum este cea dintre mine si lotiunea de corp Elmiplant Body Nutrients Silky Radiance, infiripata de aproape 10 luni. Cred ca sunt la a treia sau a patra sticla, ceea ce e absolut surprinzator din moment ce, pana la aceasta lotiune, eu nu prea aveam si nu prea foloseam astfel de produse. De la a avea o crema de corp pe care o foloseam, poate, o data pe luna la a cumpara si folosi regulat acest produs e cale lunga si cred ca e cea mai mare schimbare in bine pe care am facut-o in 2013 in materie de ingrijire.

Caracteristicile produsului le gasiti mai jos:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Sa incepem cu ambalajul, caci de multe ori it can make it or break it. In cazul acestui produs, este prietenos, dupa ce consum o parte din produs trebuie sa-l depozitez cu fundul in sus pentru a-mi usura munca. Orificiul este bine proportionat, lotiunea cremoasa poate fi dozata cu usurinta prin acesta. Parfumul sau este deosebit, sunt absolut indragostita de el si cred ca e principala chestie care m-a cucerit la aceasta lotiune. Pe scurt, miroase a prajituri si folosirea produsului este un adevarat rasfat olfactiv. Adaugam la asta si faptul ca intra repede in piele si nu trebuie sa astept mult pana sa ma imbrac (mare bataie de cap iarna, cand sunt vesnic infrigurata, sau cand ma grabesc sa ma bag in pat, dupa o zi lunga) si e lesne de inteles de ce lotiunea asta m-a convertit. Pielea mea nu este prea uscata, de aceea mult timp m-am fofilat de la a include acest pas in ritualul meu, insa in mod cert arata si se simte mai bine de cand am inceput sa folosesc lotiunea Silky Radiance. 

Puteti sa-i vedeti consistenta si culoarea aici, imi pare rau ca nu va pot impartasi parfumul decat prin cuvinte:

Lotiunea Elmiplant Silky Radiance primeste o mare bulina alba pentru lista de ingrediente prietenoasa. Are si cateva ingrediente mai putin recomandate, insa sunt fie importante pentru placerea de a folosi produsul (ma refer, bineinteles, la parfum), fie sunt pe finalul listei si le pot tolera in produsele pentru corp. O analiza mai detaliata, gasiti la Adiana, de la care am aflat despre acest produs si care ma inspira mereu cand vine vorba de alegerea unor produse bine formulate.

Lotiunea de corp are 250 ml, costa intre 11 si 13 lei, este valabila 12 luni de la deschidere si vine cu o recomandare calduroasa din partea mea, daca va stiti gurmande si amatoare de parfumuri dulci.

Care e lotiunea voastra preferata pentru corp?

(Visited 481 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!